Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MODNI KRALJEVI Victoria i David Beckham oživljavaju stari trend

Vode računa o svakom detalju

 Izvor: Profimedia

Jedan od najslavnijih parova na svijetu, nekadašnja pjevačica, danas modna dizajnerica, 47-godišnja Victoria Beckham i njezin 46-godišnji suprug David, u srijedu su viđeni na ručku u jednom njujorškom restoranu, a paparazzima je za oko zapela njihova odjeća. Naime, taj dvojac izašao je odjeven u žute odjevne predmete, što daje naslutiti kako se u modu ponovno vraća 'uparivanje' odjeće kao što je nekoć bilo moderno. Primjerice, ako bi žena nosila crvene cipele, muškarac bi stavio crvenu kravatu.

david beckham victoria beckham Izvor: Profimedia

Victoria u žutim hlačama s prorezom na nogavicama i žutoj dolčeviti, a David u pastelno žutoj polo majici, izgleda kako ponovno oživljavaju trend povezivanja odjeće u paru. Svoju kombinaciju Victoria je upotpunila smeđom Hermès Birkin koja se prodaje po cijeni od preko 20.000 funti, dok je suprug odabrao klasične hlače i smeđe cipele.

david beckham victoria beckham Izvor: Profimedia

david beckham victoria beckham Izvor: Profimedia

Par je posljednjih nekoliko mjeseci proveo u Sjedinjenim Američkim Državama, a potom se vratio u Veliku Britaniju. Premda su sada ponovno odletjeli u SAD, plan im je stalnu adresu imati između imanja Cotswolds i Londona gdje imaju poslovne obaveze.

Povezane vijesti

Magazin

Royals