Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SKANDAL TRESE REGIJU: Zbog afere s poznatom pjevačicom mladog  gradonačelnika ostavila djevojka, razljutio je i obitelj

Navodna afera gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića i srpske folk pjevačice Tanje Savić privukla je puno pozornosti u cijeloj regiji.

Draško Stanivuković, Tanja Savić Izvor: Instagram

Većina regionalnih medija raspisala se o skandalu u koji su uključeni srpska pjevačica Tanja Savić i banjalučki gradonačelnik Draško Stanivuković.

Nagađanja o njihovoj navodnoj aferi potaknula je voditeljica Jovana Jeremić koja je u jednoj emisiji izjavila: 'Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Tko je?'

Tanju je razljutilo kad su joj novinari postavili direktno pitanje je li u vezi sa Stanivukovićem.

Tanja Savić Izvor: Instagram

'Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja pravo sačuvati privatnost i da ne moram iznositi neke detalje o svom privatnom životu? Ne moram na poligraf ili ne znam što. Vi pišete, to je vaš posao. Ako imate dokaze - poštujem. Ako nemate - poštujem i to. Što god da ja kažem to će se protumačiti na ovaj ili onaj način, a svako tko priča o tuđem životu - on priča o sebi', rekla je Tanja za Telegraf.

Kad su se mediji raspisali o njihovoj navodnoj aferi Stanivukovića je navodno ostavila djevojka, a prema pisanju srpskih medija na spominjanje ove veze nije dobro reagirala ni njegova obitelj.

'Tanja i Draško su se vješto skrivali, počeli su se viđati dok je on još bio u vezi s Kristinom s kojom se trebao vjenčati, no ona ga je ljetos napustila jer je saznala za njegovu vezu s pjevačicom. No njegova obitelj, inače vrlo imućna, nije znala da se viđa s Tanjom i da ga je zaručnica zbog toga napustila. Kada su mediji počeli brujati o tome, sjeli su da razgovaraju s njim i on nije priznao da je u vezi, ali nije ni negirao da se tu nešto dogodilo. Vrlo su mu jasno dali do znanja da ne podržavaju tu vezu i da Tanja nije žena za njega. Vjerojatno se ljudi vode činjenicom da ona ima dvoje djece o kojima se mora brinuti, a svi su upoznati s njenim problemima s još uvijek zakonitim suprugom Dušanom i ne misle da je pametno da se Draško petlja u sve to. Ujedno je na previše ozbiljnoj poziciji da bi se objavljivali tekstovi o njemu u kojima piše da je u vezi s pjevačicom. Taj razgovor je dugo trajao', ispričao je za Kurir izvor blizak Stanivukoviću.

Dodao je da su u međuvremenu Tanja i Draško odlučili okončati vezu.

'Ni njemu nije drago što mediji bruje o njemu i Tanji. Rekao joj je to i objasnio da je najbolje da se neko vrijeme ne vide i ne čuju dok se sve ne smiri. Tanji nije bilo drago zbog toga, no rekla je da poštuje njegovu odluku. Nije joj rekao da je razgovarao s obitelji i da su ga oni pritisnuli da se više nikad ne vidi s njom', istaknuo je izvor.

Povezane vijesti

Magazin

Royals