Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREVARENA I PONIŽENA PRINCEZA SE VRAĆA KUĆI: Albert nakon najvećeg skandala otkrio datum povratka, slijedi razvod?

Princeza Charlene viđena je posljednji put u Monaku u siječnju ove godine te se već duže šuška kako se ne želi vratiti lažljivom suprugu, princu Albertu II.

Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia

Ne prestaje drama koja potresa Monako posljednjih tjedana.

Pogađate, riječ je o kontroverznom princu Albertu II. i njegovoj supruzi Charlene koju nazivaju 'najtužnijom princezom na svijetu'. Podsjetimo, kraljevski par razdvojen je već devet mjeseci. Princeza je trenutno u rodnoj Južnoafričkoj republici te navodno čeka službenu dozvolu liječnika da se vrati kući.

'Ona je sada u dobroj formi i puno je boljeg raspoloženja. Vratit će se kući vrlo brzo, doći će do Nacionalnog dana Monaka', otkrio je sada Albert II., a Nacionalni dan se slavi 19. studenog. Dodao je i da se nada da će njegova supruga putovati s njim 13. studenoga na svjetsku izložbu Expo u Dubaiju, no istaknuo je kako će tu odluku morati donijeti u posljednji tren. 'Jako joj nedostaju djeca. I ona nedostaje svima nama', zaključio je princ koji je monegaškoj javnosti i sebi priuštio još jedan skandal, najveći dosad, koji je tek sad isplivao na površinu. Riječ je o još jednom dokazivanju očinstva.

Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia

Mariza S, kako je zovu zbog potencijalnih tužbi, prema pisanju britanskog Telegrapha i njemačkog Buntea, Brazilka je u srednjim tridesetima i živi u Italiji. Tvrdi da je princa Alberta upoznala 2004. u noćnom klubu u Riju. U sudskim dokumentima koje je na sudu u Milanu predao odvjetnik Erich Grimaldi (nema veze s Grimaldijem iz Monaka) stoji da 20-godišnja Mariza tada nije prepoznala princa, a on se navodno predstavio kao kanadski odvjetnik i diplomat.

U svom sudskom podnesku navodi da je s Albertom dva tjedna uživala na raznim destinacijama, pa su navodno prvo letjeli iz Rija za Lisabon, a potom za Milano. Tamo je, kaže, zatražila vizu za putovanje u Moskvu preko Monaka. Dva tjedna bajke završila su ukrcajem na avion za Rio, preko Amsterdama.

Devet mjeseci kasnije Mariza je rodila kćer, u sudskom postupku nazvanu Celia. U tom trenutku Albert je prestao odgovarati na njezine poruke, a ona je godinama vjerovala da je on kanadski diplomat, sve dok ga nije prepoznala u jednom talijanskom časopisu. Albertov odvjetnik odbacuje ovu priču kao čistu fikciju, ali Mariza je započela borbu za priznanje i uzdržavanje njene kćeri.

Princ Albert i princeza Charlene Izvor: Profimedia

Iako novinarima ne može dati uvid u dokumente vezane za ovaj slučaj, njen odvjetnik tvrdi da postoje dokazi da su Marizine tvrdnje s putovanja Europom istinite, a želi i da princ napravi DNK test. Dugogodišnji odvjetnik princa Alberta, Thierry Lacoste, u intervjuu za francuski časopis 'Le Point' odbacio je Marizininu priču kao lažnu i ucjenjivačku, a novinaru časopisa Town & Country rekao je da su da su zahtjevi pred talijanskim sudovima potpuno neutemeljeni.

Princ ima dvoje izvanbračne djece iz ranijih afera s konobaricom i stjuardesom, dok sa Charlene ima blizance. Navodno je princezu varao dok su još bili samo u vezi, a ona je htjela pobjeći uoči vjenčanja, no spriječena je.

Ima li u takvim pričama istine, to zasad znaju samo glavni akteri, no da nešto nije kako treba, i više je nego očito da nije...

Više fotografija 'nesretnog' para pogledajte u galeriji.

Povezane vijesti

Magazin

Royals