Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PRINCEZA CHARLENE IZLAZI S LIJEČENJA ZBOG KRALJEVSKE OBITELJI: Vraća se u Monako na važan datum

Princeza Charlene će vjerojatno napustiti privatnu kliniku u Švicarskoj zbog svečanosti važne za monegašku kraljevsku obitelj.

Princeza Charlene boravi u švicarskoj klinici gdje su ju princ Albert II. i djeca posjetili na Badnjak. Izvor: Profimedia

Javnost prati svaku vijest o princezi Charlene (43) i pitaju se hoće li se uskoro vratiti u Monako, barem nakratko.

Najtužnija princeza na svijetu je i dalje u privatnoj, psihijatrijskoj klinici u Švicarskoj gdje ju je njezin suprug, princ Albert II. (63) posjetio za Badnjak. Serijski preljubnik je doveo i njihovu djecu, blizance Gabriellu i Jacquesa (7) koji majku prije toga nisu vidjeli pet tjedana.

U javnost je procurila informacija da će Charlene uskoro ponovno vidjeti svoju djecu. Naime, trebala bi se nakratko vratiti u Monako za obilježavanje dana Svete Devote, zaštitnice kneževine, 28. siječnja. Obilježavanje ovog dana je vrlo važno za monegašku kneževsku obitelj, te svake godine svi članovi sudjeluju u svečanostima, a obično ih ne propušta ni princeza Charlene.

Ove su svečanosti bile jedno od rijetkih javnih događanja kojima je Charlene prisustvovalai prošle godine. Monegaški narod i sve koji brinu za princezu, razveselila je vijest o njezinom povratku.

Ipak, neki smatraju da je se ne treba forsirati na takva događanja ako nije spremna i da je njeno zdravlje najvažnije te da bi njen dolazak bio sebičan potez.

Također, ističu da joj je najviše i naštetila kraljevska obitelj, odnosno njezin suprug Albert koji ju je stalno varao.

Podsjetimo, Charlene je u rodnoj Južnoj Africi boravila od svibnja do studenoga prošle godine kad je imala velikih zdravstvenih problema, te je patila od infekcije uha, nosa i grla. Morala se podvrgnuti nekoliko operacija prije povratka u Monaco, a nekoliko dana nakon što se vratila u zemlju prebačena je u privatnu zdravstvenu ustanovu u Švicarskoj.

Povezane vijesti

Magazin

Royals