Prijatelji najtužnije princeze na svijetu, princeze Charlene, napokon su komentirali cijelu situaciju i njezin odnos s princom Albertom II.

Prema njihovim tvrdnjama, nije baš sve kako se čini i kako je prikazano. Podsjetimo, Charlene se za princa playboya udala 2011. godine, a nadimak 'najtužnija princeza' zaradila je zbog suza na vlastitom vjenčanju za koje do danas tvrdi da su bile radosnice, no malo tko vjeruje u to. Naime, brzo se saznalo kako je Charlene htjela napustiti Monako nekoliko dana ranije, no spriječena je u tome te joj je oduzeta putovnica.

Ipak, po riječima njezinih najbližih, bivša južnoafrička plivačica nije nimalo bespomoćna i jadna.

Već se neko vrijeme priča da je njezin višemjesečni bijeg u Južnoafričku Republiku bio samo način da se udalji zbog novih priča o nevjeri njezinog supruga koji je, čini se, napravio još jedno, dijete i to u vrijeme dok je već bio u braku. Albert iz prijašnjih veza ima još dvoje djece, dok on i Charlene imaju šestogodišnje blizance.

Njezini prijatelji su je još ranije okarakterizirali kao vrlo ambicioznu i odlučnu plivačicu čiju silu ne bi trebalo podcjenjivati. Tvrde da je bila jako fokusirana i posvećena sport te bi plivala, dok su se druga djeca igrala. Također, bila je vrlo stroga prema sebi kada nije imala dobre rezultate.

Princeza Charlene plakala je na vlastitom vjenčanju, a to nisu bile suze radosnice
Profimedia 

S druge strane, dodali su i da je bila zaigrana i dobra prijateljica te da nikada nije bila usamljena. 'U niti jednom trenutku nisam pomislio da ona nije znala što radi kada se udala za njega', otkrio je jedan njezin prijatelj, kao i to da Charlene sigurno nije 'zarobljena' u tom braku.

'Ona nije tip osobe koji bi si dozvolio da je netko slijepo kontrolira. Ona nije princeza Diana. Možda djeluje krajnje naivna, ali to je daleko od istine. Veoma je dobra u prikrivanju toga koliko je pametna', zaključio je izvor blizak princezi koja se trenutno liječi od emotivne i psihičke iscrpljenosti u klinici izvan Monaka na tajnoj lokaciji.

Njezini prijatelji ističu da im nije jasno zašto kraljevska obitelj skriva da je Charlene zamalo izgubila život kod kuće te uporno ističe kako ima mentalnih problema. 'Izgubila je pola težine', poručili su.

Profimedia Princeza Charlene i princ Albert II. kroz godine