Početkom srpnja ove godine pjevačica Jelena Karleuša iznenadila je mnoge kad je otkrila da se, nakon 14 godina braka, razvodi od svog supruga, bivšeg nogometaša Duška Tošića.

'Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak nakon 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao dio naše obitelji', napisala je tom prilikom i istaknula da će ‘tehničko pravne stvari biti sporazumno riješene’, ali i da je sva njihova imovina prebačena na njihove dvije kćeri, Niku i Atinu, nad kojima je ona dobila skrbništvo.

Jelena Karleuša i Duško Tošić s kćerima Nikom Tošić i Atinom Tošić
Profimedia 

'Preživjela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih spriječila netočne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu djecu, skrbništvo nad našom djecom pripada meni. Bilo kakva napisana laž rezultirat će tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem', zaključila je.

O razvodu nije govorila sve do nedavnog velikog intervjua u srpskom Storyju otkila da se još nisu razveli.

Naime, iz jedne od njenih objava na Instagramu moglo se zaključiti da ona i suprug nisu predali papire za razvod, što je glavna tema spekulacija u medijima. Jelena je odlučila otkriti istinu:

'Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.'

Jelena Karleuša o razvodu od Duška Tošića
Profimedia 

Jasno je odgovorila je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagramu:

'Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama', rekla je Jelena.

Neki su se srpski mediji raspisali o navodnom pomirenju Jelene i Duška nakon čega se oglasio odvjetnik bivšeg nogometaša Nikola Premović koji je poručio da je Tošić demantirao navode o pomirbi te da su pregovori o sporazumnom razvodu i dalje u tijeku.

Duško Tošić o razvodu od Jelene Karleuše
Instagram 

‘Duško Tosić i Jelena Karleuša pregovaraju oko sporazumnog razvoda. U kontaktu sam s Jelenom i njezinim odvjetnicima te se nadamo skorom mirnom i prijateljskom rješenju, prvenstveno vodeći računa o interesima njihovih maloljetnih kćeri. U ime svog klijenta demantiram sve ostale medijske napise na tu temu kao neistinite’, rekao je za Kurir.

Još fotografija Jelene i Duška iz sretnijih dana pogledajte u galeriji: 

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su dobili dvije kćerkice