Sarah Hyland, glumica najpoznatija po ulozi vrckaste Haley Dunphy u seriji 'Moderna Obitelj' uplovila je u bračnu luku s dugogodišnjim dečkom Wellsom Adamsom.

Sarah Hyland i Wells Adams su se vjenčali.
Instagram 

Adams je široj javnosti poznatiji kao bivši natjecatelj televizijskog showa 'Gospodin Savršeni' i barmen iz serije 'Bachelor in Paradise'.Par se upoznao 2017. godine preko društvenih mreža kada su si međusobno komentirali objave, nakon čega se Wells odvažio poslati poruku, a sve ostalo je povijest.

Sarah Hyland i Wells Adams upoznali su se preko interneta.
Instagram 

Sredinom srpnja 2019. godine zaručili su se na pješčanoj plaži, a vjenčanje su do sada odgađali zbog pandemije koronavirusa.

Među prvima je fotografije s vjenčanja objavila Sofia Vergara koja je također glumila u 'Modernoj obitelji', a briljirala je u ulozi Glorije Delgado-Pritchett.'Vikend vjenčanje', napisala je uz objavu u koju je stavila nekoliko fotografija.

Odjenula je crno-bijelu haljinu s uzorkom cvijeća, a društvo joj je pravio sin Manolo Gonzalez.

Sofia Vergara i Manolo Gonzalez na vjenčanju
Instagram 

Uz to je otkrila kako su vjenčanju prisustvovali i kolege iz 'Moderne obitelji', Nolan Gould (Luke Dunphy), Jesse Tyler Ferguson (Mitchell Pritchett) koji je došao u pratnji supruga Justina Mikite, a među njima je bila je i producentica serije Rachael Field.

Sarah je zablistala u prekrasnoj vjenčanici princess kroja bez naramenica, a Wells se odlučio za klasično crno odijelo i bijelu košulju. Više fotografija s obreda koji je vodio Jesse Tyler Ferguson možete pogledati ovdje.

Inače, glumica se ranije suočila s ozbiljnim zdravstvenim problemom. Naime, još dok je bila djevojčica, liječnici su otkrili displaziju bubrega zbog koje joj je život mogla spasiti samo transplantacija, a kako bi ostala živa, njezin otac donirao joj je bubreg. 

Sarah Hyland imala je transplataciju bubrega
Instagram 

 Više fotografija novopečenih supružnika pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Sarah Hyland i Wells Adams su u braku