Nogometaš Duško Tošić posljednje ljetne dane proveo je u Turskoj. 

Otkrio je to na svom Instagram profilu, bivši suprug pjevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal.

Turski pjevač objavio je fotografiju na kojoj pozira s Duškom. Mustafa je bio u crno-bijelom dresu istanbulskog Bešiktaša, dok je Duško nosio košulju. Obojica su veliki fanovi kluba Bešiktaš, u kojem je Duško igrao.

Mustafa Sandal i Duško Tošić pozirali zajedno
Instagram, Mustafa Sandal 

Nogometaš i pjevač nasmijano su pozirali na fotografiji pokazajući rukama simbol kluba Bešiktaš, orla. Čini se da im društvo bivših žena ne nedostaje.

'Vidi na koga sam naletio', napisao je Mustafa pored fotografije. 

Podsjetimo, Duško Tošić razvodi se od pjevačice Jelene Karleuše, potvrdila je to sama Jelena na svom Instagram profilu početkom srpnja.

Zatim je nedavno u rođendanskom intervju za srpsko izdanje magazina Story odgovorila na pitanje jesu li ona i Duško predali papire za razvod: 

'Nismo. Neka pišu što hoće i tko što hoće, kao i do sada. Pogodi me kao slona kad komarac ugrize najdeblji dio. Neću više nikome ništa objašnjavati.'

Jasno je odgovorila je li pretjerala kada se oglasila o razvodu na svom Instagramu:

'Nisam pretjerala. Mora se naučiti pameti. Nemam više godina za gubljenje. Ili-ili je od sada sve u mom životu. Nemam više tolerancije. Izgubljena je u ove 44 godine strpljenja. Uostalom, neću više o Dušku. Kad bude zaslužio nečim lijepim, spomenut ću ga. Do tada me pitajte o ljubavi prema životinjama', rekla je Jelena.

Jelena Karleuša i Duško Tošić još nisu predali papire za razvod
Instagram 

Duško je početkom kolovoza ljetovao u Istri s prijateljem, doznao je Story.hr, no bez previše pompe, za razliku od Jelene koja je za to vrijeme uživala u Crnoj Gori, a na Instagramu je pratitelje oduševila nizom fotografija u oskudnom bikiniju.

U galeriji pogledajte više fotografija Jelene i Duška iz sretnijih vremena.

Instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić u braku su dobili dvije kćerkice