Nedavno je jedan od naših najuspješnijih nogometaša, Šime Vrsaljko, neugodno iznenadio domaću javnost kada je otkrio da se umirovljuje iz reprezentacije. Njegovo je oproštajno pismo objavljeno na službenim stranicama Hrvatskog nogometnog saveza, a u njemu je Šime otkrio kako se osjeća i priznao da mu nije lako, a zatim zaključio: ‘Vrime je.’

Njegovu je objavu podijelila i njegova najveća podrška, partnerica Kaja Vidmar, slovenska manekenka s kojom je nedavno dobio kćerkicu Viktoriju.

O njihovoj je vezi već mjesecima pisala i čitala čitava regija, a onda je Kaja nedavno za Story ekskluzivno progovorila o istini koja se krila iza svih 'šuškanja'.

'Nisam vjerovala da postoji ljubav na prvi pogled dok nisam upoznala Šimu. Ja kažem da je to bila sudbina. Iste smo energije, sličnih karaktera, sve nas to jako veže... Šime je otac za kojeg su njegova djeca jako vezana. Daje im ljubav, sreću i veselje, među njima se vidi posebna veza. Kad se igra s njima, postaje mali dječak. Svaki put kada Bruno dođe u našu kuću, imamo igru 24 sata dnevno. Njegova dječja soba je uvijek puna smijeha i zabave. Ponosna sam na Šimu, stvarno me iznenadio kako dobro zna postupati i s tek rođenom bebom', rekla nam je tada lijepa Kaja. 

Sada je na Instagramu podijelila preslatke fotografije sa svojom nasljednicom na kojima se obje smješkaju pred kamerom. 

'Osmijeh naš, naše sve', napisala je Kaja u opisu fotografija, a u komentarima se javio i Šime koji je ostavio emotikon srca. 

Više fotografija Kaje i Šime te njihove kćerkice Viktorije, pogledajte u našoj galeriji. 

Story Press Šime Vrsaljko i Kaja Vidmar u intervjuu za Story