Mia Begović jedna je od naših najpoznatijih glumica pa je ne treba posebno predstaviti, a javnosti je dobro poznata i njena kći Maja Lena Lopatny koju je dobila u braku s našim proslavljenim vaterpolistom Ronaldom Lopatnyjem.

Budući da je Ronald preminuo u svibnju ove godine za Miu i Maju Lenu ovaj Božić, prvi bez njega, je teško pao. U ekskluzivnom intervjuu za Story Maja Lena je otkrila da je s roditeljima, koji su se razveli nakon devet godina braka, slavila sve obiteljske blagdane i da su oni bili u dobrim odnosima.

'Svoje sam roditelje ujedinila tako da barem za obiteljske blagdane budemo zajedno. Božić i Uskrs uvijek smo provodili zajedno. Mogu reći da je svaki dan težak i imam osjećaj da mi nedostaje pola srca. Za Božić ću sigurno otići i k njemu na grob. Tatina i moja ljubav neraskidiva je poveznica dvaju svjetova’, ispričala na je Maja Lena.

Mia Begović i Maja Lena Lopatny provele su prvi Božić bez Ronalda Lopatnyja
Goran Čižmešija 

Mia nam je pak otkrila da je nju i bivšeg ujedinila ljubav prema kćeri, koja ih je, kako kaže glumica, ‘prizvala’ za obiteljski stol, a ispričala nam je i da ga smatra dobrim ocem.

‘Pokušavam njezinu tugu nadomjestiti majčinskom ljubavlju. To je nešto što osoba nosi cijeli život, a Maja Lena i njezin otac imali su zaista poseban odnos. Mislim da sam joj izabrala divnog tatu, a on joj je sve dao. Maja Lena je mene i mog bivšeg, pokojnog supruga prizvala za obiteljski stol’, rekla nam je Mia.

Ispričala je i da je Ronald, usprkos borbi s bolešću, nastojao što više vremena provoditi s kćeri koja je bila jako vezana za njega, i da su njih dvoje puno razgovarali u posljednjem razdoblju njegova života.

Mia Begović progovorila je o bivšem suprugu Ronaldu Lopatnyju
Goran Čižmešija 

Dugo se borio s bolesti, a to je jako teško. Živio je da je pripremi na sve.Jako su puno pričali, a posljednje razdoblje su stvarno intenzivno razgovarali. Ona danas u svakoj situaciji zna što bi joj on rekao. To posebno prepoznajem jer sam i ja bila jako vezana uz svog tatu, a i moj je tata prerano otišao, i to iznenada. Nismo se čak ni uspjeli pozdraviti pa mi je to zaista teško. Maja i ja smo, nažalost, u sličnim godinama izgubile oca. Moram priznati da mi je najdraža Majina osobina što može istinski duboko voljeti i poštovati ljude oko sebe’, kaže Mia.

Ipak, u velikom su se intervjuu dotaknule i veselijih tema, pa su našem novinaru i majka i kći priznale da im u ljubavi cvjetaju ruže.

Mia Begović i Maja Lena Lopatny su kao najbolje prijateljice
Goran Čižmešija 

‘Samo mogu reći da sam emotivno ispunjena. No ja sam osoba kojoj ne treba muškarac da bi se osjećala ispunjeno. U ovim godinama takve stvari nazivam lijepim prijateljstvima, a ta strana moje osobnosti je zadovoljena. Kada je žena zaljubljena, to se vidi čak i na tenu. Moram priznati da su iza mene bila duga razdoblja u kojima sam bila sama. Mogu vam reći da mi je to tada i odgovaralo. Nemam problem s tim. Ne bježim od ljubavi, ali naravno da je ljepše biti zaljubljen’, rekla je Mia Begović.

‘Smatram da je moj privatni život zaista moja privatna stvar. Ja nisam javna osoba, samo dijete poznatih roditelja. Mogu vam reći samo to da sam u ljubavi sretna, a kada se dogodi neka velika i važna stvar u mom životu, prvi ćete to doznati’, nadovezala se Maja Lena.