Ne prestaje se komentirati pobjeda Leta 3 na Dori s pjesmom 'Mama ŠČ!'.

Susjedi i strani obožavatelji Eurosonga su svakako najglasniji u komentiranju, a neki su otišli i korak dalje, te tražili njihovu diskvalifikaciju s natjecanja u Liverpoolu u svibnju.

'Odmah diskvalificirajte Hrvatsku ili barem pjesmu', 'Hrvati, što ste to napravili? Ako se ovo kvalificira u finale, bit ću jako uzrujan', 'Hrvatskoj želim 0 bodova na Eurosongu', 'Druge države se barem trude', 'Hrvatska sabotira sama sebe na Eurosongu', samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na Twitteru, iako naravno, ima i pohvala, te neki smatraju kako su Letovci idealni za jedno takvo natjecanje.

Srpski Informer također je zatražio diskvalifikaciju Hrvatske jer tvrde kako se pjesmom i spominjanjem traktora ismijava progon Srba. 'Traži se diskvalifikacija Hrvatske na Euroviziji! Grupa Let 3 traktorom ismijavala progon više od 250.000 Srba u zločinačkoj akciji Oluja', bio je jedan od naslova.

Damir Martinović Mrle i Zoran Prodanović Prlja odgovorili Kseniji Urličić
goran kovačić/pixsell 

Na Twitteru se oglasila i srpska novinarka Zorica Radulović sa sličnim razmišljanjem.

'Slaviti pobjedu na traktoru koji je simbol progona jednog naroda je nešto najjadnije što smo dosad imali prilike vidjeti! A svašta su nam servirali', poručila je, no brzo su je napali obožavatelji riječkog benda.

'Ovo je dolazak na nastup. Traktor je simbol Bjelorusije isto tako, jer ih proizvode. A ti bolje provjeri informacije. Znaš, to novinari uglavnom rade', jedan je od upućenih joj komentara.

Srpski Kurir je poručio kako se od 'njihovog bizarnog nastupa diže kosa na glavi'.