Poznata hrvatska glumica Nina Violićokušala se i u redateljskoj ulozi, a trenutno u Beogradu predstavlja svoj debitantski dugometražni film ‘Baci se na pod’ koji će biti prikazan na tamošnjem 51. Međunarodnom filmskom festivalu FEST koji se održava od 24. veljače do 5. ožujka.

Film donosi priču o jednoj tročlanoj obitelji (majci, ocu i maloljetnom sinu) i prikazuje njihov život neposredno prije razvoda roditelja. U filmu glavne uloge igraju Nina Violić i Goran Bogdan.

Nina se na konferenciji za novinare prije beogradske premijere filma pojavila sama, odnosno s njom nije snimljen njen partner, glumac Filip Šovagović.

Glumački par se na javnim događanjima ponekad pojavljuje zajedno, no svoju vezu su dugo nastojali držati podalje od očiju javnosti, sve dok se on nije ‘izlanuo’ u jednom intervjuu.

'Dogovorili smo se da nećemo govoriti u javnosti o našoj vezi i tako smo se sačuvali dvije godine. Onda me zeznuo jer je pred premijeru svoje predstave 'Zagreb 2020' dao intervju u kojem je sve izblebetao i onda me sprdao da je njegov intervju čitaniji od mog. Ali to je možda novo normalno da frajeri pričaju o ljubavi, a frajerice o poslu', rekla je jednom Nina za Večernji.hr.

Nina Violić na beogradskom FEST-u
Dusan Milenkovic/ATAImages/PIXSELL 

Nina je prošlog ljeta za magazin Story ispričala kakav je Filip u vezi.

'Nitko nije smješniji od Filipa, on je cijelo ljeto peglao svoje kombinacije za turneju s filmom. Prošli smo dosad više od 20 gradova zajedno, što po festivalima, što preko Kina Mediteran, pa Kino mreže. Stalno je ispitivao kako mu što stoji i je li smršavio. Svaki je dan izgovarao iste rečenice sto puta. Ponekad namjerno napravi neku nevažnu glupost pa se pravi da nema pojma, kao da je napravio strašno zlodjelo.

Filip Šovagović i Nina Violić skrivali su vezu dvije godine
Marko Lukunić/PIXSELL 

Jednom mi je rekao da imamo miševe u kuhinji, živjeli smo u Dubrovniku dok sam pripremala Gertrudu u Magellijevu ‘Hamletu’, stalno sam tražila te miševe pa ga jedno jutro pitala: 'Zar si pojeo svu šalšu?' A on mi je odgovorio: 'Ma to su miševi pojeli.' Tada sam skužila da mi laže da imamo miševe. On bi se noću ustajao i jeo iz padele. Najviše voli kad sam ljuta, onda uglazbi moje rečenice i pretvori ih u neku blesavu pjesmu koju pjeva minimalno pet dana'. ispričala je.

Otkrila je i što posebno cijeni kod njega.

Nina Violić i Filip Šovagović krili su svoju vezu
promo 

'To što uvijek ima autentičan pogled na sve što nas okružuje. To mi je jako inspirativno, odmorim se uz njega. Filip je veliki optimist i uz njega je ovaj svijet lakše izdržati. Ide mu na živce što se u neke ljude zaljubljujem, a neki su mi grozni, jer su njemu svi ljudi podjednako OK i podjednako bez veze. I tako onda nastanu i svađe da nam ne bude dosadno', dodala je.