Ako se o nečemu već mjesecima piše u svim svjetskim medijima, onda je to o svađi Victorije Beckham i snage Nicole, supruge njenog najstarijeg sina Brooklyna Beckhama.

Iako su dame bile jako bliske, vjenčanje je promijenilo njihov odnos. Kako se šuškalo, Nicole je htjela imati baš sve pod kontrolom, kao i njena milijarderska obitelj, te su se Beckhamovi često osjećali isključeno, a sve je kulminiralo onda kad je Nicola odbila nositi Victorijinu vjenčanicu.

Nicola Peltz i obitelj Beckham u Parizu
Profimedia 

Spominjao se i predbračni ugovor koji je Brooklyn morao potpisati, i koji nije najbolje sjeo 'siromašnijoj' obitelji Beckham, da bi na kraju obitelj na vjenčanju sjedila odvojeno od Peltzovih. Brooklyn je tada odabrao stranu tako što navodno mjesecima nije pričao s obitelji, niti ih vidio, no mladi bračni par nedavno je podržao Victoriju na Tjednu mode u Parizu, baš kao što su to učinili i prošle godine.

'Rekla sam ovo toliko puta: ne postoji svađa među nama. Ne znam. Nitko nikad ne želi pisati lijepe stvari. Stvarno je čudno znati istinu, a onda pročitati nešto potpuno krivo', poručila je milijarderka za Cosmopolitan, još jednom negirajući loše odnose, no mnoge ni sada nije uvjerila da je među obiteljima sve u redu.

Victoria Beckham i Nicola Peltz navodno nisu u dobrim odnosima
Profimedia 

Nicolu se i ranije smatralo razmaženom bogatašicom, a protiv nje je javno istupila i glumica i pjevačica Bella Thorne koja ju je nazvala 'zlicom' koja se samo pretvara da je mila i draga.

'Namjeravala sam i stvarno sam željela nositi Victorijinu vjenčanicu, a onda sam nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može napraviti, pa sam morala odabrati drugu haljinu', rekla je ranije Nicola.

Profimedia Nicola Peltz i Victoria Beckham su u otvorenom ratu