Domaća glumica Marijana Mikulić na svom se Instagramu pohvalila velikim uspjehom svog sina.

Naime, sin Andrija osvojio je brončanu medalju na karate turniru.

'Još jedna bronca', napisala je Marijana uz fotografiju sina koju je stajao na postolju dok je oko vrata držao medalju.

Sin Marijane Mikulić, Andrija Mikulić, je osvojio brončanu medalju
Instagram 

Sin Marijane Mikulić, Andrija Mikulić, je osvojio brončanu medalju
Instagram 

Inače, ovo nije prvi put da glumica slavi sportske uspjehe. Naime, u prosincu prošle godine Andrija je osvojio treće mjesto na 50. Međunarodnom karate turniru Trbovlje Open. 'Prvi pehar i njegov ponos do neba. A moje srce puno jer je njegovo sretno', napisala je tada uz fotografiju.

Uz Andriju, Marijana ima još dva sina, Jakova i Ivana, a dobila ih je sa suprugom Josipom za kojega se udala 2005. godine.

Glumica često na svom Instagramu često pokazuje članove svoje obitelji, a nedavno je povodom Dana očeva posvetila objavu svom tati. 'Ćaće moj dobri, da si mi živ i zdrav. Da uvijek imaš posla jer ti ležati ne znaš i ne voliš. Ali da naučiš i odmoriti negdje. Vrijeme je, a i zaslužio si. Sretan ti Dan očeva. Ljubimo te i grlimo tvoji mi', napisala je glumica uz fotografije iz djetinjstva.

Upravo je nedavno Mare pokazala svog oca koji joj je pomagao u gradnji kuće. Naime, već neko vrijeme Marijana renovira kuću koju je kupila sa suprugom Josipom, a nedavno se požalila da radovi idu puno sporije od planiranog. 'Do grla u kući koja će se završiti valjda u idućem stoljeću. Sto dodatnih radova pa samim time i troškova, mimo svega što smo računali i što nismo’, napisala je u ranijoj objavi.

Potom je pokazala da se radovima priključio i njezin otac kojemu je posvetila posebnu objavu.

Otac Marijane Mikulić joj pomaže u gradnji kuće
Instagram 

'Kada on prevali stotine kilometara po nevremenu da bi došao na dva dana napraviti što treba. Jedan je ćaća', napisala je Marijana uz fotografiju oca.

Više obiteljskih fotografija Marijane Mikulić, pogledajte u našoj galeriji. 

Instagram Marijana Mikulić s obitelji