U obitelj Novaka Đokovića stigla je prinova. Supruga njegova brata Đorđa Đokovića, Saška Veselinov je rodila dječaka, a srpski su mediji otkrili i kako se dječak zove. Dali su mu ime Aleksandar.

'Slavimo, slavimo, već smo počeli', rekao je kratko djed Srđan Đoković za portal mondo.rs kojem je ovo treće unuče, nakon Tare i Stefana koje su na svijet donijeli Jelena i Novak.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković dobili su sina
Instagram 

Podsjetimo, Đorđe i Saška vjenčali su se sredinom rujna prošle godine, a tom su prilikom napravili luksuzna slavlja na dvije lokacije, u Beogradu i u Crnoj Gori.

Crkvenom vjenčanju koje se održalo u Crkvi svetog Marka u Beogradu nazočili su najuži članovi obitelji, prijatelji i kumovi. Ispred crkve je uslijedilo fotografiranje s mladencima.

Vjenčanje Saške Veselinov i Đorđa Đoković
Privatna fotografija 

Saška je zablistala u glamuroznoj bijeloj vjenčanici, a odabrala je tipičan model o kojem sanja većina djevojaka.

Nakon crkvenog vjenčanja, Đorđe Đoković i Saška Veselinov s gostima su otišli u Crnu Goru gdje se održava gala proslava.

Saška se za slavlje preodjenula u prekrasnu bijelu haljinu na jedno rame s detaljem velike ruže, a riječ je o kreaciji popularnog brenda Mihano Momosa. Kosu je stilizirala u visoku punđu. Đorđe se uskladio sa suprugom i odjenuo bijelo odijelo.

Saška Veselinov i Đorđe Đoković vjenčali su se u rujnu 2022
Privatna fotografija 

Mladenci su otplesali i prvi ples, uz taktove pjesme Sergeja Ćetkovića koji je uz Željka Samardžića zadužen za atmosferu na vjenčanju.

'Danas sam najponosniji na brata. Što se tiče bračnih savjeta, sve ću reći samo njemu', rekao je tad Novak Đoković za Kurir.

'Đole me na svaki mogući način usrećuje i ništa mu nije teško napraviti za mene. Zaista mi je u potpunosti posvećen i zahvalna sam što imam takvog partnera’, ispričala je Saška ranije za srpske medije.