Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TINA TURNER JE CIJELI ŽIVOT STRAHOVALA OD OVOGA: Snahi je savjetovala da ostavi njenog sina, razlog je užasan

Tina Turner savjetovala snahi da ostavi njenog sina.

 Tina Turner je savjetovala snahi da ostavi njenog sina Izvor: Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedavno je preminula jedna od najvećih glazbenih legendi svog doba, Tina Turner, u 84. godini života.

Tina je iza sebe ostavila više nego bogatu karijeru i golemo materijalno bogatstvo, ali borila se sa zdravstvenim problemima i imala je jako težak život.

Ljubav života pronašla je s 46 u 16 godina mlađem producentu Erwinu Bachu koji je za nju učinio ono što bi malo ljudi bilo spremno i tako joj spasio život, ali nikad nije zaboravila kako je prošla u teškom braku s Ikeom Turnerom koji joj je pomogao da postane zvijezda, ali ju je privatno uništavao.

 Ljubavna priča Tine Turner i Ikea Turnera Izvor: Topham Picturepoint / Topfoto / Profimedia

Udaju za Ikea, koja se dogodila kad je pjevačica imala samo 22 godine, Tina je požalila već prve bračne noći te je kasnije otkrila da ju je u noći njihova vjenčanja natjerao da posjeti bordel.

To mi je iskustvo bilo toliko uznemiravajuće da sam ga potisnula, izbrisala i stvorila drugačiji scenarij, fantaziju o romantično bijegu’, ispričala je ona za Daily Mail.

To nije bilo sve, Ike ju je kroz cijeli njihov brak zlostavljao i često je prebijao. Jednom prilikom, kako je otkrila u svojim memoarima ‘My Love Story’ (‘Moja ljubavna priča’ ) joj je bacio vrelu kavu u lice zbog čega je dobila opekotine trećeg stupnja, a drugi put ju je, tvrdila je, udario po glavi komadom drva kad ga je pokušala ostaviti.

Ispričala je i da joj je slomio nos, čeljust i više puta joj ostavljao modrice te da je često nakon što bi koristio kokain prakticirao grub seks s njom, što je ona, rekla je, doživljavala kao silovanje.

 Posljednje pojavljivanje u javnosti Tine Turner Izvor: PBG / PA Images / Profimedia

Usprkos teškom zlostavljanju koje je trpjela, trebalo joj je punih 16 godina da se ohrabri pobjeći od njega, a sad je njena snaha otkrila da se bojala da će njihov sin biti isti kao otac.

Sina Ronnieja je s Ikeom dobila 1960. godine, a o njenim strahovima progovorila je njegova udovica (Ike je, kao i Tinin drugi sin Craig, preminuo još za njenog života) pjevačica Afida Turner.

‘Ponekad bi mi govorila: ‘Ne želiš ostati s njim. On će biti isti kao njegov otac.' Rijetkost je da ti majka kaže tako nešto’, rekla je Afida.

Priznala je da je u početku njihove veze i sama brinula da će se Tinine riječi obistiniti, no da je s vremenom promijenio ponašanje.

‘U početku je zaista bio sličan ocu, no kasnije je sve bilo dobro’, rekla je pjevačica i dodala da je Ronnieju dala do znanja da će njihova veza završiti ako ne promijeni ponašanje.

‘Zaista se trudio da me zadrži. U početku mu je to bilo teško jer ja nisam htjela ostati s njim’, ispričala je.

Ronnie je, prije veze s Afidom, više puta bio uhićen zbog droge, a upravo je droga bila uzrok smrti njegova oca. Ike Turner se 2007. godine predozirao kokainom, a Tina mu nije došla ni na sprovod.

Ronnie Turner preminuo je u prosincu 2022. godine. Glazbeniku je pozlilo na ulici, nedaleko od njegova doma u San Fernando Valleyju, pokraj Los Angelesa. Prolaznici, koji su ga zatekli kako se bori za dah, pozvali su hitnu pomoć, no spasa mu nije bilo. Preminuo je sa 62. godine.

Kasnije je ustanovljeno da je preminuo od komplikacija s rakom debelog crijeva. 

Povezane vijesti

Magazin

Royals

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image

special image