Napokon je stigao najiščekivaniji događaj godine, koji je i ovaj put tradicionalno okupio najveće hrvatske i regionalne zvijezde. Ovo je 10. godišnjica legendarnog eventa, ali i 10. godišnjica Story Hall of Fame nagrade koju Story, uz podršku partnera, nagrađuje brojne medijske, umjetničke i estradne zvijezde s domaćeg i regionalnog neba, a svi oni redom doživljavaju ovu prestižnu nagradu kao izraz podrške magazina i publike, kao pljesak za sva njihova postignuća i rad kojim ostavljaju trag.

Nagradu u kategoriji Dizajner godine powered by PDD Global- vodeća distribucija alkoholnih pića i kave illy osvojio je Robert Sever.

Robert Sever
Story Press 

'To je svakako potvrda da dobro i dugo već radim i da to što smo u posljednje vrijeme prezentirali odskače od onoga što postoji ovdje kod nas i da ima kvalitetu koja dolazi kroz iskustvo i uporno djelovanje već preko dvadeset godina' kazao je Robert.

Često svjedočimo da hrvatski dizajneri nažalost odustanu po putu, međutim, za Roberta to nije opcija. Oduvijek je znao što želi, a njegova modna vizija kristalno mu je jasna.

DSC_9769.jpg
Story Press 

'Ja sam stvarno tvrdoglav i znam što je moj put tako da nema odustajanja. Jako je bitno imati i radničku disciplinu, ja sam iz radničke obitelji i nama je bilo normalno da stalno radimo, tako da ja ustvari stalno radim i nemam one dane kada se meni ne da ili nisam raspoložen', kazao je Sever i prokomentirao što ga odvaja od ostalih kolega.

'Mislim da me odvaja to što nisam ni u kakvom lobiju, uvijek postojim samostalno i individualno i uvijek sam nekako outsider. Ja ustvari rijetko dolazim na neke evente, uvijek se nekako uzdam u svoj rad i neku disciplinu života, a manje na neka druženja, tako da možda je to neka razlika. Više ulažem u neki poslovni dio života, nego u javni' zaključio je Robert.

Ovogodišnja lokacija L'Adria Story Hall of Famea je Mozaik Event Centar (HoB), koja je svojim urbanim eksterijerom i zelenom oazom uvela uzvanike u 'novu dimenziju' događaja i treće desetljeće postojanja medijskog brenda Story!

Partneri događanja su Opel, Braun Beauty Hrvatska, EDURO, PIVO 5TH ELEMENT, The Cookie Factory, Uber, PPD Global – vodeća distribucija alkoholnih pića i illy kave, Kerastase i Loreal Professionnel Paris, Altera, Festigia, Belodore - House of Essence, Iris MBM Vrtni centar i HP.

#ladriastoryhalloffame #storyslavi21 #novadimenzija

Tko je sve bio na L'Adria Story Hall of Fameu pogledajte u galerijama:

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Dobitnici na L'Adria Story Hall of Fame3

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame

Story Press Poznati na L'Adria Story Hall of Fame