Internetom su prokružile arhivske fotografije iz 2008. godine s 12. Hrvatskog radijskog festivala. Drugu večer ovog događanja vodile su atraktivne Vanja Rupena, Nina Morić te radijski voditelj Dalibor Petko.

Popularni voditelj za tu je prigodu odjenuo crne hlače i bijelu košulju, a da se primijetiti i koliko se promijenio s godinama. Petko danas ima drugačiju frizuru i bradu, a tijekom godina također je često znao mijenjati imidž. Tako je prije dvije godine potpuno obrijao bradu koju nosi posljednjih nekoliko godina.

Dalibor Petko, Vanja Rupena
Nel Pavletić/ PIXSELL 

'Nova godina, novi ja. Kada me Marko primi u ruke ne ostane ništa. Onda kakav sam bez brade', napisao je tada uz fotografiju sa spomenutim barberom.

Komentari su odmah počeli pristizati pa su mu mnogi priznali kako bez brade izgleda i do 10 godina mlađe. Neki su se ipak odlučili za stari look, koji im se sviđa nešto malo više. Nije nedostajalo ni smijeha. 'Uuu ja sam pomislila da ti je mama promijenila frizuru, onda čitam ti se obrijao', našalila se jedna djevojka i dala mu do znanja koliko sliči na svoju majku.

Iako Dalibor s vremena na vrijeme ovako obrije bradu, svaki put šokira transformacijom. Uz bradu, nekoliko je puta eksperimentirao s kosom. Jednom je prilikom javno pokazao neke od svojih beauty promašaja i nasmijao brojne pratitelje. U prošlosti je često pokušavao 'isfurati' plavu, čak i platinastu nijansu kose koju i danas nosi. Kao dječak je bio riđokos, a u tinejdžerskim danima i ranim dvadesetima nosile su se razne frizure u plavim nijansama.

Dalibor Petko i Edina Pršić Babić
Hrvoje Jelavic/PIXSELL Dalibor Petko i Edina Pršić Babić