Tko će bolje prokomentirati ovotjedni događaj dodjele nagrada Cesarica i odjevne kombinacije, nego dizajnerSaša Vidić? Svi ste ga već upoznali po osebujnim komentarima celebrityja i njihovih modnih gafova.

Više od 25 godina odijeva mnoga poznata lica s kojima je i prijatelj, ali ih ne štedi konstruktivne kritike. Svaka njegova riječ sasvim prirodno proizlazi iz njegovog vokabulara, dok bi mnogi pomislili kako sve smišljeno i namjerno komentirano.

Petar Grašo, koji svakodnevno puni novinske stranice, njegov je prijatelj, ali ga nije štedio kritike te ga je usporedio s prosječnim studentom. Buduća baka Vjekoslava Huljić izgleda senzacionalno što je potvrdio i dizajner, a Tonči Huljić ni ovog puta nije podbacio.

Pjevačica iz 'tvornice' Huljić, mlada Lorena Bućan naišla je na osudu kako joj haljina ne izgleda dobro. Dalibor Petko dobio je sitnu pohvalu, a ona najveća je pripala glumici Kristini Krepeli za divnu haljinu. Kad je riječ o obitelji Bebek, nisu se proslavili kod Vidića, modnog stručnjaka i eksperta za poznate i slavne. 


Story: Prvo pa muško, kako bi se reklo u narodu. Kakav je Grašo bio na dodjeli nagrade Cesarica?

Petar Grašo osvojio je nagradu Cesarica za hit godine
Robert Gašpert 

Grašo mi je inače top, a s ovom odjevnom kombinacijom izgleda kao student koji se zaputio na seosku zabavu. Bez obzira na to što je on moj prijatelj, pogriješio je s ovom kombinacijom. Njegov prethodni outfit koji je odjenuo za jedan događaj, u plišanom odijelu je bio savršen. Moćno je izgledao u njemu, a ovo sada, stvarno katastrofa. Grašo je čovjek koji inače ima jako puno stila, a ja stvarno ne znam što mu se dogodilo. Njegov outfit na Cesarici ostavlja dojam: 'Ja sam student, nemam love i mlad sam'. Ja sam njega upoznao davno u njegovom restoranu, čak je i tada bio bolje odjeven nego na dodjeli nagrade.

Story: Slažete li se da je bračni par Huljić zasjenio ostatak zvijezda na Cesarici?

Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić na dodjeli nagrade Cesarica
Robert Gašpert 

Tonči i Vjekoslava su mi pun pogodak! Vjekoslava izgleda božanstveno, nju ništa ne može uništiti. Ni godine, ni djeca, ma definitivno ništa! Ona je velika dama, a uskoro postaje i baka. Ona je definitivno bomba, nije ni čudo da Splićane nazivaju najljepše odjevenim ljudima. Čak i u staroj Jugoslaviji naginjali su talijanskom stilu koji je besprijekoran.

Story: Mlada nada Tončija Huljića, Lorena Bućan odjenula je crvenu haljinu. Kakva Vam je?

Lorena Bućan osvojila je nagradu Cesarica za hit rujna s pjesmom Tvoja i gotovo
Robert Gašpert 


Joj, kakav je ovo horor. Mislim da je ovo na njoj neki turski model, a nije ni bitno, jako loše sašiveno i jednostavno nije dobro. Njezina kosa i valovi, čipka, nekakav til između grudnjaka koji je jako loše napravljen. Sve u svemu, meni je ovo 'grozotica'.

Story: Petko je doživio veliku transformaciju kada je riječ o fizičkom izgledu. Sviđa li Vam se njegov odabir?

Dalibor Petko na dodjeli nagrade Cesarica
Robert Gašpert 

Dalibora Petka poznajem još iz showa u kojem je sudjelovao. Bio je debeo, a savršeno je imitirao svjetske zvijezde. Njegova energija kojom je izvodio nastupe na sceni je bila izvrsna, a sad je frajer. Lijepo je odjeven, ovaj sako je sasvim u redu, a ja sam slične i sam radio za poznate Srbe. Odlično je sve iskombinirao, bravo Petko!

Story: Ovo je fotografija glumice Petre Kurtele, kako joj pristaje ova haljina?

Petra Kurtela na dodjeli nagrade Cesarica
Robert Gašpert 


Ova kombinacija je po malo dosadnjikava, ovu djevojku ne poznajem, no kako ste mi rekli, ona je glumica. Kosa na valove je postala jako dosadna, smislite nešto drugo! Haljina mi je onako, mogla je puno bolja biti. Da je puno kraća ili puno duža, ova sredina nije dobra.

Story: Evo još jedne glumice, Kristine Krepele. Odabrala je crnu haljinu zanimljivog uzorka. Sviđa li Vam se ova modna kombinacija?

Kristina Krepela na dodjeli nagrade Cesarica
Robert Gašpert 


Dobra je ova djevojka i super je haljina! Nije sad da sam umro, ali je lijepa haljina. Svaka čast, djevojko! Lijepa joj je frizura, diskretan makeup, minimalni nakit, sve može proći osim sandala. Izrezat ćemo fotku pa će biti pun pogodak! Progledat ću joj kroz prste.

Story: Cijela obitelj Željka Bebeka na okupu. Možete li nam ih prokomentirati pojedinačno?

Željko Bebek s obitelji na dodjeli nagrade Cesarica
Robert Gašpert 


Što da ti kažem za Bebeka? Meni je Bebek top topova, da je bio sam na fotografiji dobio bi čistu desetku. Sin je bezveze, ne može biti kopija oca, zapravo može, jedino lošija. Bebekova mala je onako, pristojna. Kada je riječ o gospođi Bebek, ne znam zašto žene vole iskombinirati bluzu i torbu u istoj boji? Torba nije dobra, bluza je OK.


Saša Vidić bira ovotjedni TOP i FLOP prethodno navedenih modnih kombinacija:

TOP – Vjekoslava i Tonči Huljić
FLOP – Lorena Bućan