Domaća pjevačica Jelena Rozga slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a o njezinom se licu djevojčice ne prestaje pisati.

44-godišnja Splićanka mnogo je već puta svojim izdanjima pokazala da su godine samo broj, a da ona i dalje, nakon toliko godina karijere, izgleda kao boginja. Krajem je prošle godine uljepšala naslovnicu Storyja te progovorila o svojim beauty i modnim navikama, ali i zašto više nije toliko često u Zagrebu.

Jelena Rozga jedna je od najljepših Hrvatica
Matkovic x Vild 

'Ma tu sam ja, samo se vama to čini. Istina je, posljednjih mjeseci rijetko dođem u Zagreb. Vremena su takva, društvenih događanja je malo i moram vam reći da sam se baš zaželjela dobrih starih evenata i partyja te jedva čekam da se vrate u starom obliku', poručila je Jelena te otkrila kako ne prati slijepo trendove.

'Općenito se ne inspiriram na taj način, odijevanju pristupam ležerno i savjetujem se s ljudima oko sebe. Ako govorimo o onima čiji stil volim, izdvojila bih Ljupku Gojić Mikić i Leonardu Lončar, iako se naši stilovi razlikuju, no volim njihove slobodne i maštovite stilske igre', izjavila je.

A kada je o stilu riječ, Jelena je apsolutno nepogrešiva. Već je dobro poznato da je jedno od njezinih omiljenih dizajnerskih imena Arileo, brend iza kojeg se krije bračni par Pirić. Nose ih, uz Rozgu, i Albina, Danijela Martinović, Hana Huljić, Lorena Bućan i brojne druge dame.

Upravo je Jelena na svojoj posljednjoj fotografiji s Instagrama pozirala u njihovoj šljokastoj kreaciji. 'Ponekad je dovoljan jedan pogled da sve krene,a nekad dovoljna jedna riječ da sve stane', napisala je u opisu.

Pjevačica, koja svoj ljubavni život krije kao zmija noge, zadnji je put javno ljubila Stjepana Hausera s kojim je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu. Prošle godine naveliko se šuškalo da je u vezi s popularnim chefom Ivanom Pažaninom.

'Partner je netko tko treba upotpuniti vaš život i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako nisam mišljenja da osoba možebiti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna', misteriozno je prokomentirala pitanje o svojem ljubavnom životu u intervjuu za srpski Blic krajem 2021. godine. Kada je nedavno sudjelovala u srpskom AmiG Showu, voditelj Ognjen Amidžić upitao ju je kako uspijeva godinama izgledati isto, senzualno i mladoliko, na što mu je ona odgovorila kako se, zapravo, ne može udebljati.

Jelena Rozga ljubiteljica je modnog brenda Arileo
Instagram 

'Ne znam što ću s ovim pustim kilama', odgovorila je Amidžiću koji je u šali prokomentirao kako se pjevačica udebljala tijekom pandemije koronavirusa. 'Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlijezdom. Oni mi ne daju da se udebljam ni pola kilograma. Dobro se osjećam, što je najbitnije. Tu i tamo hormoni znaju zezati. Prije par dana je bilo loše, sad je dobro, ali ne dam se. Nikad se ne dam! Samo osmijeh na lice i pozitiva', objasnila je atraktivna Splićanka.