Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Beauty

Dalibor Petko više ne izgleda isto: 'Kada me Marko primi u ruke'

Autor N.R.
Autor N.R.

'Nova godina, novi ja'

Izvor: promo

Ulazak u Novu godinu uvijek je do sada podrazumijevao razne promjene u našim životima - kako fizičke, tako i psihičke. Početak 2021. godine mnogi smatraju novim početkom, čak i unatoč tome što se puno toga nažalost nije promijenilo s otkucajem ponoći 31. prosinca. Izgleda da će ove godine to biti nešto drugačije. S obzirom na cijelu situaciju s pandemijom koronavirusa, ali i potresima koji su zahvatili Hrvatsku, veliki broj ljudi je počeo uživati u malim stvarima. Našem voditelju CMC televizije Daliboru Petku je danas osmijeh na lice izmamio novi imidž. Naime, fotografijom je pokazao kako on to izgleda bez brade, za koju slobodno možemo reći da je njegov zaštitni znak.

'Nova godina, novi ja. Kada me Marko primi u ruke ne ostane ništa. Onda kakav sam bez brade', napisao je uz fotografiju sa spomenutim barberom. Komentari su odmah počeli pristizati pa su mu mnogi priznali kako bez brade izgleda i do 10 godina mlađe. Neki su se ipak odlučili za stari look, koji im se sviđa nešto malo više. Nije nedostajalo ni smijeha. 'Uuu ja sam pomislila da ti je mama promijenila frizuru, onda čitam ti se obrijao', našalila se jedna djevojka i dala mu do znanja koliko liči na svoju majku.

Iako Dalibor s vremena na vrijeme ovako obrije bradu, svaki put šokira transformacijom. Uz bradu, nekoliko je puta eksperimentirao s kosom. Prošle je godine tako javno pokazao neke od svojih beauty promašaja i nasmijao brojne pratitelje. U prošlosti je često pokušavao 'isfurati' plavu, čak i platinastu nijansu kose. Kao dječak je bio riđokos, a u tinejdžerskim danima i ranim dvadesetima nosile su se razne frizure u plavim nijansama.

Povezane vijesti

Prema svemu sudeći, on je i dalje otvoren za promjene. Jer, kako kažu - kosa je kosa, u ovom slučaju brada je brada i narast će. Jednom nam je prilikom rekao da uživa s vremena na vrijeme živjeti kao dječak. 'Ne osjećam se ni staro ni mlado. Nisam jedna od onih osoba koja kaže da su godine samo broj. Ja sam sebi u glavu uvijek u nekim mlađim godinama jer se ne ponašam pre balavo, ali se još uvijek dobro zabavljam', tada nam je priznao.