Jelena Đoković glavni je oslonac suprugu Novaku tijekom karijere, ali i njen život ima nešto manje sjajne trenutke. Ovaj slavni par susreo se s brojnim izazovima, no sve su ih uspjeli nadvladati.

I Jelenu je dočekala sudbina većine žena sportaša koje ostaju same kod kuće s djecom, sele se s jednog na drugi kraj svijeta te silom prila moraju zapostaviti svoju karijeru.

Jelena se posvetila vođenju Novak Đoković Fondacije, a shvativši da je pred njom mnoštvo zahtjeva koje je sve teže ispunjavala, odlučila je da će joj obitelj biti na prvom mjestu.

Kako nije želio da se njena obitelj muči, Jelenin otac pružio joj je podršku u najtežim trenucima.

'Kada je Tara imala dva mjeseca, Novak je otišao na mjesec dana u Australiju, ostala sam sama, bez ičije pomoći u Monacu, i zvala sam tada tatu i rekla kako ne mogu sve ovo sama. On je tada dao otkaz i došao. Od tog trenutka pjevamo dok se bavimo djecom, objašnjava mi da ne mora sve biti tako profesionalno, a ja sam sve ovo doživjela previše profesionalno. Previše sam se unijela u ulogu toga da sam žena nekog najboljeg u nečemu. Vrlo sam zahvalna na tome što sam ja Novakova životna partnerica i on je zahvalan. Ali sam mislila da moram biti nešto posebno, a ne samo Jelena, a on me voli baš samo kao Jelenu', ispričala je Jelena u emisiji 'Šta sam tebi i ko sam sebi'.

Jelena je svog oca nazvala svojim 'melemom za dušu'.

Više fotografija Novaka i Jelene kroz godine pogledajte u fotogaleriji: 

Instagram Jelena i Novak Đoković u braku su osam godina