Jedan od vodećih tenisača na ATP ljestvici, Novak Đoković (36), ovih dana igra na Wimbledonu, a s tribina ga prati njegova obitelj te dadilja. Upravo je ona ovih dana privukla mnogo pažnje jer je sjedila u loži koja je bila rezervirana za Novakov tim i obitelj. Brineta se brine oko Stefana i Tare, a njezina uloga je vrlo važna obitelji Đoković jer je i dadilja važan faktor u odgoju djece.

Ipak, taj posao nije bilo lako dobiti. Morala je zadobiti Jelenino i Novakovo povjerenje, ali i znati nekoliko stranih jezika. Osim toga, bilo im je važno da ima znanje i iskustvo pedagoškog rada s djecom. 

Novak i Jelena Đoković zajedno su dobili dvoje djece
Instagram 

Jelena je imala zadnju riječ kod odabira idealne kandidatkinje za svoju djecu, a oni su joj uzvratili tako što su je prihvatili kao člana obitelji. Djeca je obožavaju, a dadilji nije dugo trebalo da se savršeno uklopi u njihovu rutinu i da roditeljima djece pokaže kako je baš ona bila odličan odabir. 

Novak i Jelena Đoković zajedno su dobili dvoje djece
Instagram 

Plaća joj je visoka, čak iznad prosjeka za tu vrstu djelatnosti, a posebice kada djecu čuva dok su na putovanjima i u inozemstvu, kao što je to trenutačno slučaj. Novak je u više navrata isticao da je svrha njegova života obitelj, i stoga je za svoju djecu odabrao najbolje, koja čak imaju i poseban jelovnik