Novak Đoković izgubio je u finalu Wimbledona od Španjolca Carlosa Alcaraza, a dok je držao govor nakon finala, srpski se tenisač rasplakao spomenuvši sina Stefana koji ga je promatrao iz lože.

'Drago mi je da mi je sin i dalje tu i da se smije', rekao je pa pognuo glavu sa suzama u očima.

Novak i njegova supruga Jelena ne skrivaju da uživaju u obiteljskom životu i da su jako posvećeni svojoj djeci Tari i Stefanu, iako je bilo i teških trenutaka. Svaki slobodni trenutak nastoje provesti zajedno, a poseban naglasak stavljaju na obrazovanje svoje djece.

'Novak i ja smo dosta slični, ali i dosta različiti kada je odgajanje djece u pitanju, ali razgovorom dosta toga rješavamo. Vjerujem da nam je mnogo lakše jer počinjemo od istih vrijednosti i zahvalna sam na tome. Mi smo svoju vezu počeli kao klinci i zajedno smo rasli, pa smo se uporedno nekako oblikovali što nam je sada olakšalo roditeljstvo', rekla je svojevremeno Jelena.

Važno im je da im djeca izrastu u dobre ljude širokih vidika, a to se ogleda i u načinu na koji su uredili dječju sobu.

Njihov stan uređen je u minimalističkom stilu, s drvenim detaljima posvuda, a prevladavaju i svijetle boje. Police su pune knjiga, koje smatraju najvrjednijim predmetima u svom domu.

Jelena je u više navrata pokazala kako izgleda dječja soba njenih mališana te kako oni u njoj provode vrijeme. Koje uvjete mora zadovoljiti dadilja njihove djece provjerite ovdje.

Svojevremeno je rekla da se ona i suprug trude da ne rade ono što ne žele da njihova djeca rade, jer su sigurni da najmlađi kopiraju ponašanje svojih roditelja.

'Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta napravim, kažem ili posavjetujem svoju djecu. Govorim djeci što ne trebaju raditi i u stvari ja to ne smijem raditi, jer naša djela govore više od riječi. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila da televizor uopće ne palim osim kad Novak igra tenis', rekla je.