Holivudski glumac Brad Pitt (59) iznenadio je javnost zategnutom kožom na vratu tijekom finala Wimbledona, ali i nevjerojatno glatkim licem. Nedavno je izbacio svoju liniju kozmetike Le Domaine, koja je zasigurno utjecala na njegov mladolik izgled.

Brad Pitt
MARK LARGE / DMG MEDIA / PROFIMEDIA 

Kozmetika je rezultat višegodišnje suradnje Brada Pitta, Marca Perrina, člana slavne vinarske obitelji Perrin, enologa Pierre-Louisa Teissedrea i Nicolasa Levyja, znanstvenika sa zavidnim rezultatima vezanim uz probleme rapidnog starenja. Imaju četiri proizvoda; serum, kremu, fluidnu kremu i emulziju za čišćenja. Drukčiji su od ostalih proizvoda na tržištu po tome što gotovo imaju stopostotni sastav prirodnog podrijetla.

Kozmetika Brada Pitta
promo 

Brad je krajem prošle godine ekskluzivno za Story otkrio sve o toj kozmetici, suradnji i planovima o francuskoj oazi, dvorcu Miraval u Provansi te vinogradu, koje je 2008. kupio s Angelinom Jolie, a ona je svoju polovicu prodala ruskom oligarhu. Ispričao nam je kako je došao na ideju da dizajn pakiranja bude od prerade hrastovine iz vinskih bačvi s posjeda Perrin. 

Kozmetika Brada Pitta
promo 

'Kao što možda već znate, veliki sam obožavatelj arhitekture i dizajna. Radili smo s lokalnim dizajnerom na stvaranju tog jedinstvenog čepa za staklenke i boce. Izrađuju ga majstori u Francuskoj i svaki je komad unikatan. Rezultat je minimalistički i osjetilan', pričao nam je. Nije mu bilo u planu biti zaštitno lice linije jer Le Domaine, kako nam je govorio, nije zamišljen kao brend slavnih osoba. 

Kozmetika Brada Pitta
promo 

'To je linija kozmetike protiv starenja za svakog muškarca i ženu. Sviđa mi se ta ideja bez točne definicije kojem je spolu namijenjena. U procesu kreiranja s obitelji Perrin, usuglasili smo se da ne želimo lice koje će ga predstavljati', pojasnio je. U kozmetici su koristili maslinovo ulje iz Miravala, a nada se da će u budućnosti koristiti još sastojaka s imanja. 

Brad Pitt gin
Profimedia 

'Gajim strast prema drveću i oblikovao sam arboretum s brojnim mediteranskim biljkama koje su potencijalno zanimljive', pričao nam je Brad. Njegov plan za budućnost Miravala je da bude mjesto umjetničke kreacije i kreativne suradnje.