Supruga jednog od najpoznatijih tenisača svijeta Jelena Đoković i sama privlači mnogo pozornosti. Puno se priča o njenim modnim odabirima na njegovim mečevima, ali i njenom stilu života. Iako joj mnogi zavide, priznala je da je nekad život s Novakom težak te da joj je utjehu pružio drugi važan muškarac.

Kada se pogledaju stare fotografije, očito je da se kroz godine promijenio njen modni stil, ali je Jelena, koja trenutno uživa sa suprugom i djecom u Hrvatskoj, ostala dosljedna jednostavnosti i nenametljivosti.

jelena đoković
PETER PARKS / AFP / Profimedia 

Klasični stil

Jelenin stil odijevanja vrlo je odmjeren i uvijek se vodila pravilom – manje je više. Ostala je dosljedna klasičnom stilu,a bezvremenska izdanja bila su jako zapažena, baš poput haljine na fotografiji.

jelena đoković
AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jednostavni komadi

Na samom početku karijere Novaka Đokovića, Jelena je bila dosljedna jednostavnim i jednobojnim komadima odjeće. Na ovoj fotografiji Jelena i Novak poziraju gala večeri 2009. godine u Monaku. Tih je godina Jelena voljela ležerne kombinacije, poput kožne jakne i jeans hlača.

Jelena Đoković
JUNIOR / ANGELI / Bestimage / Profimedia 

Plavi tonovi

Supruga Novaka Đokovića jedno vrijeme obožavala je nositi plave tonove boja, a s obzirom na to da se često pojavljivala u takvim izdanjima mnogi su smatrali da joj je to jedna od omiljenih boja.

Jelena Đoković
Eddie Mulholland / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Neutralne boje i omiljene pletenice

Ubrzo nakon opuštenijeg i razigranog stila, odlučila se za neutralne tonove poput bež, sive, bijele i smeđe. Čak i danas mediji govore o njezinoj sivoj toaleti s crnim remenom iz 2019. godine, a u cijelu kombinaciju ukomponirala je zanimljivu frizuru, pletenicu obavijenu oko glave.

Jelena Đoković
- / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Jelena Đoković
CHRIS TROTMAN / Getty images / Profimedia 

Jača šminka

Iako danas čak i u najsvečanijim prilikama izgleda kao da ne nosi ni trunčicu make upa, nekoć je Jelena za pojavljivanja na crvenom tepihu birala jaču šminku.

Jelena Đoković
Yui Mok / PA Images / Profimedia 

 Više modnih kombinacija potražite u fotogaleriji:

Instagram Jelena i Novak Đoković u braku su osam godina