Jedna od najplaćenijih glumica u Indiji, Deepika Padukone (37), ujedno je i najpopularnija glumica, a mnogi je svrstavaju i u kategoriju jedne od najljepših žena na svijetu. U braku je od 2018. s glumcem Ranveerom Singhom (38), a jednom prilikom je rekla kako je Novak Đoković (36) njezina neprežaljena ljubav. Osvojio ju je prvi put kad su se sreli i rekla je da vrijeme koje je provela s njim neće nikada izblijediti iz njezina sjećanja. 

'Novak me očarao na prvi pogled! Znam da je zauzet čovjek, ima i djecu, ali vrijeme provedeno s njim nikad neću zaboraviti. Bio je šarmantan, ljubazan i izuzetno duhovit. Kad to spojite sa samopouzdanjem čovjeka koji je najbolji na svijetu u onome čime se bavi, jasno vam je zašto mu nijedna žena ne može odoljeti. Nikad nisam srela nikog tko mu je sličan! Nole će zato zauvijek ostati moja najveća ljubav', rekla je Deepika.

Novak Đoković
YouTube 

Glumica i tenisač sreli su se 2014. na azijskoj Premier ligi, IPTL-u, a navodno su odmah krenule iskre, a izvori bliski paru govorili su i kako su se počeli intimnije družiti. 

Nakon polufinala Wimbledona iduće godine fotoreporteri su ulovili glumicu kako čeka Novaka ispred svlačionice da bi mu čestitala plasman u finale. Naletjela je na Jelena, s kojom je kratko popričala.

2016. su Novak i Deepika 'ulovljeni' skupa. On je sudjelovao na Indian Wellsu pa je, već kad je bio u Americi, pogledao i košarkaški meč, a nakon utakmice je privatni vozač odveo glumicu i tenisača u jedan od najpoznatijih restorana u Kaliforniji. Vozili su se oboje na zadnjem sjedištu automobila, a američki mediji nisu znali tko je Deepika pa su izvijestili kako je Novak proveo intimnu večer s nepoznatom, ali atraktivnim brinetom.

jelena đoković
AGF s.r.l. / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Nisu imali pojma koliko je ona popularna u Aziji. Kasnije je izvor za talijanske novine 'La Gazzetta dello Sport' tvrdio da je brak Novaka i Jelene u krizi. 

'Novak je pred razvodom. Jelena je shvatila da odnos njenog supruga s Deepikom prelazi obično druženje i zbog toga je 'pukla'. Zatražila je od Novaka da razdvoje bankovne račune i spremna je ostaviti ga', pisalo je u spomenutom mediju.

Jelena Đoković
Yui Mok / PA Images / Profimedia 

Tenisač je tijekom prvog sljedećeg intervjua govorio kako to nije točno. Nije demantirao da je blizak s glumicom, ali je isticao kako Jelena nije ljubomorna jer je s indijskom glumicom odlična prijateljica.

'Nasmijale me sve te priče u vezi s Deepikom. Ona je dobra prijateljica moje supruge, a i veliki je fan tenisa, zato ste je možda vidjeli nekoliko puta na mojim mečevima', rekao je tada Đoković.