Nije tajna da je Hrvatska posljednjih godina postala prava turistička meka za bogate i slavne. Ovih dana domaći mediji su se raspisali o dolasku Jeffa Bezosa, osnivača Amazona i jednog od najbogatijih ljudi na svijetu, u Dubrovnik.

Milijarder i njegova zaručnica Lauren Sanchez snimljeni su u šetnji Stradunom u društvu još jednog slavnog para- Katy Perry i Orlanda Blooma, a s njima je bio i pjevač Usher.

Orlando Bloom i Katy Perry u Dubrovniku.jpg
Grgo Jelavić 

Iako su velike zvijezde privukle veliku pozornost prolaznika na Stradunu, oni su se ponašali prilično neupadljivo te se, sudeći po fotografijama, čini da su bili jako zainteresirani za arhitekturu i da su cijelo vrijeme razgledali oko sebe.

Na TikToku je sada osvanula snimka na kojoj vidimo pjevačicu kako šeće Stradunom, a znatiželjni obožavatelji joj dovikuju: 'Hej Katy', 'Bok Katy, kako si?'.

@lubisbryanjohnc Have you seen Katy Perry in Dubrovnik just now? #katyperry#hollywood#katycats#katyperryfan#dubrovnik#croatia#tiktokeurope#summer#travel#katyperryroar#oldtown#actress#star#starstruck#fan♬ original sound - Bryan John Lubis ✨

Katy i nije bila previše zainteresirana za znatiželjne uzvike, te je nastavila nesmetano šetati ulicama grada.