Hrvatska obala dosad je privukla brojna slavna imena, a ništa drukčije nije bilo ni ove godine. Ponovno nas je posjetio proslavljeni nogometaš David Beckham (48), koji je na otoku Lopudu s obitelji bio i prošle godine. 

David Beckham
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Nakon što su Davida fotoreporteri ulovili prošlog tjedna kako se s djecom kupa na Jadranu, sad mu se pridružio i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić (37). Dečki su uživali na otoku Šipanu kraj Dubrovnika. Ako je suditi prema fotografiji, Luka i David pričali su se Victorijom i bili odlično raspoloženi. 

David Beckham i Luka Modrić druže se kraj Dubrovnika
DuList 

Kupali su se, a onda i posjetili jedan restoran, piše DuList. Luka je u rodnu Hrvatsku došao na odmor i dogovorio s Davidom druženje, koji već nekoliko dana boravi u našim krajevima. 

David Beckham s obitelji na Jadranu
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Samostan u kojem i ove godine borave, obnovila je barunica Francesca von Habsburg, a ako je suditi prema informacijama sa službene stranice kompleksa, najam za 10 osoba po noći košta 15.000 eura, što je za 5000 eura više nego prošle godine, ali dakako, ovisi i o terminu u kojem je bukiran smještaj.

David Beckham
Sanjin Strukic/PIXSELL 

Osim što imaju potpunu privatnost, zbog čega se mogu opustiti i uživati, imaju i muzej, crkvu i Sveti vrt. Lani su ondje Beckhamovi proslavili 11. rođendan svoje kćeri Harper.

Harper Beckham u Hrvatskoj je proslavila 11. rođendan
Instagram 

Iako nije odmah objavila fotografije iz Hrvatske, pa nije bilo jasno je li Victoria Beckham (49) uopće s njima, krajem tjedna očarala je pratitelje divnim kadrovima.  

Victoria Beckham objavila fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj
Instagram 

Ove godine su David i Victoria proslavili 24. godišnjicu braka. Sudbonosno 'da' izgovorili su 4. sprnja 1999. u dvorcu Luttrellstown nedaleko Dublina. Bilo je to vjenčanje godine, ne samo u Velikoj Britaniji već i u svijetu, a nakon toga su pjevačica i nogometaš postali najpoželjniji celebrity par. Godinama nakon svadbe Victoria je ispričala kako vjenčanje uopće nije bilo toliko glamurozno kao što se misli, iako su sjedili na dva zlatna trona.

Victoria Beckham objavila fotografije s ljetovanja u Hrvatskoj
Instagram 

'Mislim da su mediji nabrijali sliku o tome što se događalo u dvorcu Luttrellstown i prezentirali sve mnogo glamuroznijim nego što je bilo. Katkad me moj ironični smisao za humor uvali u probleme, ali vjenčanje stvarno nije bilo tako grandiozno kao što je to prikazano', ispričala je svojedobno. Pozvali su najbliži krug ljudi, među kojima je bilo i mnogo slavnih jer su se oboje kretali u takvim krugovima, a izdržali su mnoge prevare i trzavice. Kako je jednom prilikom Victoria rekla, da ne voli Davida, nema šanse da bi izdržala s njime gotovo četvrt stoljeća.

Više o tome kako obitelj Beckham uživa na Jadranu ovog ljeta, pogledajte u galeriji:

Sanjin Strukic/PIXSELL David Beckham u Hrvatskoj je uživao na SUP-u s djecom; sinom Cruzom i kćeri Harper