U Kristalnoj dvorani hotela Westin održana je Humanitarna večera Društvo Dubrovčana i prijatelja dubrovačke starine u Zagrebu. Među uzvanicima je bio i televizijski novinar Andrija Jarak s obitelji. Pozirao je sa suprugom Ivanom, te sinom Ivanom i činilo se da su u sjajnom raspoloženju.

Andrija je jednom prilikom sinu javno čestitao rođendan i uputio mu emotivnu čestitku.

Andrija Jarak obitelj
Tomislav Miletić/PIXSELL 

'Prvi si mi donio najveću i najljepšu odgovornost u životu. Malo iza ponoći u Gradu. Sve si strahove vrlo brzo odagnao pokazavši nam koliko si svoj, odlučan, promišljen. Svjestan da nije lako boriti se s energijama dviju sestara, svjesno pristaješ sve promatrati bez puno buke.

To nikako ne znači da je u kući tiho. Lucija će danas puhati svjećice i zaželjeti želje za sve nas. Ančica će nezainteresirano sve to promatrati, ti to nećeš zamjeriti. Zna se tko popušta. Svi znamo da se na tebe možemo osloniti. Sjedio opušteno ili slavio uz baklje, mudrost ti se ogleda u oku. Neka te prati i dalje. Sretan ti rođendan, sine moj', napisao je Jarak.

Dugogodišnji novinar je jednom prilikom napomenuo kako mu u stresnim situacijama najveću podršku predstavlja upravo supruga Ivana

'Moja supruga je najveća podrška koju mogu imati. Ritam ovog posla nimalo nije lako pratiti pa ne provjeravam koliko je javljanja pogledala. Dovoljno je da znam da gdje god da jesam, doma će biti sve u najboljem redu jer je supruga i mama tu. Da bi voljela da se bavim nekim mirnijim poslom, sigurno bi, ali to je sada tako', kazao je Jarak.

Podsjetimo, supružnici Ivana i Andrija Jarak imaju troje djece: sina Ivana (24), te kćeri Anamariju (20) i Luciju (12).