Novak Đoković trenutno se nalazi na Ryder Cupu u Rimu, gdje je pokazao da sasvim dobro zna baratati i palicom za golf. Đoković je ostavio odličan dojam na golf terenu, a neposredno prije ovog spektakla u glavnom gradu Italije Novak je dao intervju za organizaciju PTPA u kojem je govorio o namjeri i želji da pomogne niže rangiranim tenisačima.

Detalj koji je mnogima zapeo za oko tijekom ovog intervjua je sat koji je nosio na ruci. Đoković ima suradnju sa švicarskim brendom Hublot i često mijenja satove, a posljednji koji je nosio zaista je spektakularan. Riječ je o modelu Big Bang Unico Yellow Magic koji je proizveden u samo 250 primjeraka i vrijedi 28.300 dolara.

— Professional Tennis Players Association (@ptpaplayers) September 26, 2023

Ima kućište od 42 milimetra, a okvir je izrađen od žute keramike. Zbog svoje specifične boje, ali i samog naziva, u svijetu je poznat kao 'yellow magic'.

Podsjetimo, Novak je jedan od najuspješnijih tenisača u povijesti, za sada je u karijeri zaradio već 220 milijuna eura, ali dobio i  brojne benefite. Primjerice, Đoković je već godinama klijent kompanije 'NetJets' koja mu osigurava poseban prijevoz.

Novak Đoković
MATTHIEU MIRVILLE / AFP / PROFIMEDIA 

Zbog toga se i može reći da tenisač na neki način ipak posjeduje privatni avion, koji je potpuno prilagođen svim njegovim potrebama. Nekad ga koriste i članovi obitelj, poput njegov brata Đorđa koji je poduzetnik.

Inače Novak na svoj komfor nikada ne štedi pa se tako zna da je na nekretnine potrošio oko 30 milijuna eura.