Pjevačica Maja Šuput redovito s pratiteljima na društvenim mrežama dijeli detalje iz svakodnevice, a mnoge posebice raduje kad otkrije nove dogodovštine sa sinčićem Bloomom.

Sada je na svom Instagram profilu objavila kako je odlučila ošišati malenog Bloma, čija je duga kosa postala njegov zaštitni znak.

Koliko Bloom Tatarinov ima kilograma
Instagram 

Kako to inače biva s Tatarinovima, Majin mezimac je i za ovaj događaj imao poseban tretman.

Malenom Bloomu je šišanje obavljeno u okrilju njihovog doma, dok se dječak cijelo vrijeme igrao na tabletu.

Bloom se šiša.
Instagram 

'Najmirniji moj mali miš', napisala je Maja na video u kojem vidimo kako Bloom mirno sjedi, dok mu frizer škarama reže vrhove kose.

No, pjevačica je u sljedećem Storyju otkrila kako nije baš sve prošlo tako glatko. Naime, Bloomu se nije svidio ogrtač, zbog čeka je ošišana kosa završila po stolici.

Bloom se šiša.
Instagram 

'Ogrtač mu se nije svidio pa će tata biti jako sretan kad vidi šta smo napravili', napisala je Maja, referirajući se na dlake koje zasigurno neće biti jednostavno ukloniti sa stolca.

Bloom se šiša.
Instagram 

Ako je suditi po videu, izgleda kako se Bloom odlučio samo za šišanje vrhova te ostao vjeran svojim dugim uvojcima.

Podsjetimo, Maja je nedavno podijelila fotografije s Bloom i njezinom prijateljicom iz restorana, gdje su uživali u različitim delicijama. 'Misija dana: pojesti svima sve iz tanjura dok ne gledaju', našalila se pjevačica.

Bloom i Majina prijateljica na ručku.
Instagram 

Na fotografijama vidimo malenog dječaka kako uživa u desertu, točnije štrudli. Nakon toga, Maja i Bloom zaputili su se u park na igranje.

'Iz aviona u parkić. Sasvim obična nedelja', napisala je Maja.

Više frizura preslatkog Blooma, pogledajte u galeriji:

Instagram Bloom Tatarinov na putovanjima