Maja Šuput podijelila je novu fotografiju sina Blooma, na kojoj ga možemo vidjeti kako se zabavlja u vrtiću. Naime, dječak se igrao kistom za bojanje, a promatrao je i planete na slikovnici. 'Najdraži mail u danu je onaj koji sadrži slike iz vrtića', napisala je Maja u opisu fotografije.

Dječak je nosio crvenu majicu brenda Ralph Lauren, koja se prodaje za oko 100-injak eura. Blooma zapravo često možemo vidjeti u odjevnim predmetima spomenutog brenda jer je i ranije nosio njihove modne komade.

Bloom Tatarinov 2.PNG
Instagram 

Inače, Maja je u nedavnom intevjuu opisala Bloomov karakter. 'Iznimno je dobroćudan. Jako je veseo, plače samo kada želi nešto što mu eventualno u tom trenutku ne mogu dati. Mislim da smo dobili pravog veseljaka kojemu su glazba i ples na prvome mjestu, ali nakon hrane. Gurman je na mamu i tatu.'

Podsjetimo, Maja je za časopis Story otkrila kakva je 2023. godina bila za Blooma i rekla da prošle godine niti jednom nije bio bolestan.

bloom.jpg
Instagram 

'Njemu je ova godina zaista bila iz snova, iako ima svega dvije godine i devet mjeseci. Započeo ju je na Mauricijusu, rođendan je slavio u Dubaiju, u svibnju smo tatin rođendan proslavili na Ibizi, 63 dana bio je na ljetovanju, putovao je po cijelom Jadranu. U listopadu je skoknuo do Miamija, a u rujnu je krenuo u vrtić, što mu je najdraže mjesto na kugli zemaljskoj. I eto... Da pokucamo u sto drva, nijednom u 2023. nije bio bolestan. Stekao je nove prijatelje, priča kao navijen i pokazao je u kojem smjeru želi ići, a to je samo glazba', rekla je pjevačica.

Više njihovih fotografija pogledajte u galeriji.

Instagram Maja i Bloom u Opatiji