Oliver Dragojević napustio nas je u ljeto 2018., svega nekoliko dana nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija osvojila srebro na SP u Rusiji. Veliko slavlje pretvorilo se u ogromnu tugu, koja je u crno zavila cijelu Hrvatsku. Ovog srpnja obilježit će se 6 godina otkako Olivera nema, a uskoro stiže nikad objavljeni album s 12 novih pjesama. Jednu od njih moći ćemo poslušati od četvrtka. Riječ je o pjesmi 'Ne mogu ti reći'.  

Nova pjesma Olivera Dragojevića 'Ne mogu ti reći'
Story 

'Neopisivo smo sretni što ćemo ovaj petak u 9 sati ujutro na YouTube kanalu Aquarius recordsa s vama podijeliti spot za novu pjesmu Olivera Dragojevića! Pjesmu ekskluzivno možete slušati već od četvrtka u 11 sati u programima bravo! i Radio Dalmacija. 'Ne mogu ti reći' - 1.3.2024. na svim servisima i svim radio postajama', stoji na službenom Instagram profilu pokojnog glazbenika.

Tekst pjesme potpisuje Matko Šimac, za aranžman je zaslužan Eduard Botrić, a spot je djelo Matka Petrića. Tim koji vodi Oliverove profile na društvenim mrežama je poručio: 

'Toliko smo sretni što imamo priliku još jednom čuti njegov glas i sve to podijeliti s vama'. 

Oliver Dragojević preminuo je 2018.
promo 

Komentari na društvenim mrežama govore kako se pratiteljima pjesma itekako svidjela. 

'I sve je stalo, koža se naježila, a suze krenile...', 'Strava', 'Prvi takt pisme i njegov glas, suze niz lice iste sekunde, koža se naježila, čudo je bio i je. Zauvik', pisali su. 

Inače, Oliveru u čast je u nekoliko gradova diljem Hrvatske održan koncert 'Tragom Olivera'. U petak će Zorica Kondža, Jure Brkljača, Dupini, Tedi Spalato, Cambi, Petar Dragojević, Dino Petrić i mnogi drugi zapjevati u osječkoj dvorani Gradski vrt. Pjevat će se nezaboravni hitovi legendarnog Olivera, koji je za života ostavio trag u beskraju. 

Više fotografija Olivera pogledajte u galeriji: 

Story arhiva Vesna Dragojević i Oliver Dragojević su bili 44 godine u braku i dobili tri sina