Zvijezda grupe 'Spice Girls' Geri Halliwell našla se u centru medijsku pozornosti nakon što su u javnost procurile poruke koje je njen suprug, šef momčadi 'Red Bull Formule 1' Christian Horner, razmijenjivao sa svojom zaposlenicom, prenosi Daily Mail. Geri i Christian u braku su 9 godina, a zajedno imaju sina.

Premda je Christian u početku negirao optužbe, brojne poruke i fotografije ovog četvrtka poslane su predsjedniku FIA-e Mohammadu Ben Sulayemu i izvršnom direktoru Formule 1 Stefanu Domenicaliju.

'Geri već toliko godina živi u ovom sretnom balonu, mislila je da ima svog princa i svog viteza u sjajnom oklopu, a sada se dogodilo ovo. Sada se sve srušilo. Ovo će je uništiti. Christian joj govorio da je nevin, a iako nije bila sigurna u što da vjeruje, bila je odlučna da prebrode sve i spase brak', rekao je izvor.

Prije nego što su poruke procurile u javnost, Christian je za CNN progovorio o tekućoj istrazi pa negirao navedene optužbe. 

'Neću komentirati anonimne spekulacije, ali da ponovim, uvijek sam poricao optužbe. Poštivao sam integritet neovisne istrage i u potpunosti surađivao na svakom koraku. Bila je to temeljita i poštena istraga koju je proveo neovisni specijalizirani odvjetnik i završila je odbacivanjem podnesene žalbe. Ostajem potpuno fokusiran na početak sezone', poručio je.