Severina je ovog vikenda pjevala u Munchenu, a tom prilikom dogodila joj se manja nezgoda.

'Ovako sam izgledala sinoć prije koncerta u Münchenu; frizura je pala na trećoj pjesmi, a hlače su pukle na trinaestoj pjesmi. Ali osmijeh je bio postojan, do zadnje pjesme', ispričala je pjevačica pored fotografije na kojoj izgleda besprijekorno.

Kasnije je pokazala kako je izgledalo lijepljenje hlača na pozornici, a baš ništa je nije moglo spriječiti da obožavateljima osigura najbolji show.

U jednom joj je trenutka na pozornicu doletjela crvena štikla i flomaster. Naime, jedna se obožavateljica nadala da će joj se Severina potpisati na štiklu, a ta joj se želja i ostvarila.

Severina na svakom svom koncertu napravi pravi spektakl, a tako će zasigurno biti i na May 1 st Festival na Zrću.

Naime, 3. svibnja očekuje nas njen koncert, a dan kasnije atmosferu će zagrijati Sajfer. Posljednjeg dana festivala održat će se BBQ party u Noa Beach Clubu.

Trenutno su cijene za festivalske ulaznice 25€ (Regular) i 35€ (VIP). Opcija je naravno i pojedinačna ulaznica, ulaznica za BBQ party (koja iznosi samo 10€) ili paket koji uključuje i ulaznice i smještaj. Sve info o ponudi možete pronaći ovdje.

Iako je to sve i više nego dovoljan poziv da početkom svibnja stignete na Zrće, za vas imamo fantastičnu ponudu - Story vam osigurava popust od 10 posto na ulaznice! Popust vrijedi za May 1 st Festival, ali i za BBQ party zadnjeg dana festivala.

Do popusta ćete doći vrlo lako, pri kupnji ulaznica koristite kod STORY10.

Osim na ulaznice, čitatelji Storyja imaju popust od 5 posto na pakete koji uključuju ulaznice i smještaj. Kod za popust je STORY5.

HRT, Dragan Mijatović Severinini koncerti