Pjevačica Severina Vučković sa svojim obožavateljima na društvenim mrežama nerijetko dijeli isječke iz privatnog života, a ovog puta podijelila je snimku iz jednog hotela u kojem je odsjela između nastupa u Münchenu i Zürichu.

Severina je pozirala ispred velikog ogledala u hotelskoj sobi, a mnoge pratitelje oduševila je maskica za mobitel na kojoj se nalazi njena fotografija sa sinom Aleksandrom.

Severina Vučković
Instagram 

Pjevačica je ranije otkrila i da je doživjela nezgodu tijekom nastupa te je podijelila detalje incidenta. 

'Priča za laku noć... Šapnula sam Henryju da su mi pukle hlače i da mi da sako. Henry donosi sako, Ljubo lijepi hlače s tejpom kojim je prije toga lijepio tepih na podu (jer se pod sklizao zbog kondenzacije, što je idealno za salto, kojeg sam se pribojavala da bi se mogao dogoditi)... Pozdrav proizvođaču tejpova. Kakav rock'n'roll', napisala je.

Podsjetimo, dvadesetak dana nakon rješenja Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko skrbništvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom te skrbništvo u potpunosti vratio ocu, došlo je do obrata.

Naime, splitski Županijski sud je na svojoj sjednici održanoj 6. veljače ove godine praktično ponovio svoju prijašnju pravomoćnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dječaka dužni 'roditeljsku skrb obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno', doznaje Slobodna Dalmacija.

Više fotografija poznate pjevačice pogledajte u galeriji:

Instagram Severina u glamuroznim izdanjima