Glumica Nataša Janjić Medančić je na svom Instagram profilu podijelila video koji je zaprepastio dio njenih pratitelja.

Naime, Nataša je s obitelji posjetila izložbu zmija, a u videu je glumica pokazala kako se odvažila na to da joj se nekoliko zmija čak omota oko ruku.

'Nijedna životinja nije stradala u ovom videu… a mi smo također preživjeli', napisala je glumica ispod objave.

Jednu posebno veliku zmiju stavila je oko vrata dok je ostatak tijela držala u rukama, a njeni pratitelji nisu skrivali šok zbog prizora.

'Izgledaš moćno', 'Hrabra si, svaka ti čast, ja ne bih nizašto zmiju oko vrata držala', 'Ajmeeee… nikada to ne bih', pisali su joj u komentarima.

Inače, Nataša je nedavno bila obiteljskom odmoru na Zanzibaru, a sa svojim obožavateljima svakodnevno je dijelila posebne trenutke s putovanja.

Glumica je podijelila i fotografiju na kojoj pozira u jednodijelnom kupaćem kostimu, kojeg je zaogrnula dugom crvenom košuljom, a posebnu pažnju privukao je bijeli cvijet u kosi.

Inače, Nataša je na put otišla u društvu supruga Nenada i njihovo dvoje djece, sina Tonija i kći Kaje.

Podsjetimo, Natašu i Nenada spojili su zajednički prijatelji, supružnici Marijana Batinić i Matej Pašalić. Nenad je Matejev dugogodišnji najbolji prijatelj, a Nataša je Marijanina.

Da su stvoreni jedno za drugo Nataša i Nenad su i sami brzo shvatili pa su uskoro pale zaruke, a u tajnosti su se vjenčali krajem 2018. Da su njih dvoje zajedno saznalo se tek kad je procurila vijest da je glumica trudna što je Story ekskluzivno saznao.

Više fotografija Nataše i obitelji, pogledajte u galeriji:

Instagram Nataša Janjić Medančić u braku je s Nenadom Medančićem