Maleni princ Louis danas slavi šesti rođendan, a iako se njegova majka Kate Middleton podvrgnula preventivnoj kemoterapiji, nije propustila i ove godine snimiti portret svog mlađeg sina, koji je podijeljen na službenom profilu kraljevskog para na Instagramu.

Naime, Kate je dosad obilježila fotografijom svaki rođendan svoje djece, a nije dopustila da je rak, koji joj je dijagnosticiran u siječnju ove godine, omete u tome.

Maleni Louis rođen je 23. travnja 2018., a njegov novi portret objavljen je danas u 13 sati, što je relativno kasno u odnosu na ranije objave.

Je li Kate stala na rođendanskom portretu ili je napravila još nešto nije poznato, no ranije je otkrila da redovito svoje klince obraduje rođendanskom tortom.

Princ Louis i Kate Middleton
Profimedia 

Obožavam pripremati kolače i torte, a uvjerena sam da mi je majčinska dužnost djeci ispeći rođendansku tortu. Za mene to nije samo dužnost, nego i veliko zadovoljstvo, što se ponekad otegne dugo u noć, jer ne želim da mi se klinci motaju po kuhinji dok im pripremam iznenađenje za njihov dan', rekla je svojedobno za BBC.

Profimedia Princ Louis je najmlađe dijete princa Williama i Kate Middleton