Atraktivna Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, prije nekoliko je godina privukla pažnju javnosti kao najatraktivnija zagrebačka prodavačica.

Kristina već neko vrijeme umjesto mandarina, na platformi za odrasle prodaje svoje golišave fotografije.

Osim eksplicitnih fotografija, Kristina na stranici za odrasle prodaje i intimne snimke, a njezin Instagram vrvi provokativnim slikama na kojima pozira u donjem rublju i kupaćim kostimima.

Nakon što su njezine slike s tržnice postale viralne, Kristina je odlučila prestati prodavati na štandovima i otišla na plastične operacije. Najpoznatija prodavačica ima i jedan neuspješan pokušaj da ima 'mačkastih oči', od kojih su joj ostali ožiljci.

Kako danas izgleda Kristina Mandarina, pogledajte u galeriji:

Instagram Kako izgleda Kristina Mandarina nakon operacija.

Podsjetimo, Kristina je prije nekoliko godina uzburkala domaću javnost tvrdnjama da je u vezi sa srpskim YouTuberom Bakom Prasetom, pošto je na društvenim mrežama objavila snimak iz njegovog automobila.

'Najskandalozniji trenutak ove godine bio mi je kada su me ljudi povezivali s Bakom Prasetom, samo zbog vožnji u njegovom Lamborghiniju. To je suludo, mi nemamo nikakve veze jedno s drugim', rekla je tada Kristina.

Kristina Mandarina.
Instagram 

U ovih pet godina isprobala se u svemu i svačemu. Sudjelovala je u reality showu 'Farma', ponovno prodavala voće, ali ovog puta lubenice, trešnje dinje i rajčice Otkrila je da jako voli prodavati voće i da se tom poslu uvijek rado vraća.

'Tako je, prodaju voća nikad nisam ostavila iza sebe i ne mislim. Obožavam taj posao i uvijek se rado vratim poslu. Volim rad s ljudima, komunikaciju, volim vidjeti osmjehe na drugim ljudima.

To je nešto neopisivo i to vam jednostavno uljepša dan. Nadam se da ću se uskoro vratiti! Krenuti će i jagode koje također obožavam te se veselim skorom povratku na štand', rekla je tada najpoznatija prodavačica mandarina.