'Drugima si bio veseljak, dobričina, zafrkant, ali kad je trebalo, prijatelj u svakoj nevolji. Nama si bio najbolji tata i djed, a mami ljubav života. I hvala ti na svemu što si nam dao, jer si i od onog najmanjeg izvukao maksimum. Uvijek si bio na mojoj strani, štogod sam napravio, makar i pogrešno', napisao je slomljeni voditelj Dalibor Petko kojem je danas preminuo otac Stjepan.

Dalibor Petko
Instagram 

Dalibor je svoje roditelje često objavljivao na društvenim mrežama. Ove godine proslavili su 55. godišnjicu braka, a tim povodom je objavio snimke i slike na kojima se vidi kako se i dalje neizmjerno vole.

'Znao si da mi ne možeš priuštiti puno, ali to sto si mi dao ne može nadomjestiti sav novac ovog svijeta. Uvijek si me gledao s ponosom i mislio o meni sve najbolje. I taj pogled pratio me sve do našeg posljednjeg susreta. S mamom si proveo 55 godina i uvijek si ju stavljao na prvo mjesto. Znam da ti je najvažnije da ona bude dobro i obećajemo ti da ćemo uvijek paziti na nju', poručio je Petko.

Oprostiti se od oca bilo je jako teško, ali tješi ih to što sad Stjepana više ništa ne boli. 

'Zauvijek ćeš biti tu u našim srcima. Za sve što i nismo izgovorili, znali smo. Zbogom Tatek moj, tužan sam ti jako', rekao je Petko. U komentarima su mu se javili brojni prijatelji i kolege koji su mu izrazili sućut zbog ovog teškog gubitka i uputili lijepe riječi. 

Dalibor Petko
Instagram 

'Nekad se čovjeka može osjetiti i preko ekrana. A on je baš bio ‘slika i primjer’ dobrote i pozitive! Sretan mu put na onaj svijet i neka počiva u miru. Drži se, Petkić', napisala mu je Lana Jurčević.