Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Uzbudljiva revija Hippy Gardena kojom nemoguće postaje moguće

Nježna i u isto vrijeme egzotična strana žene

Izvor: Šime Eškinja

Dizajnerica Đurđica Vorkapić u potpunosti realizira svaku svoju ideju, pa tako i u ovoj uzbudljivoj Hippy Garden kampanji.

Jasnom vizijom koristi se fotografskom i filmskom umjetnošću, stvarajući modnu avanturu i priliku za snove, a poznato je da svijet mode nudi impresivne mogućnosti.

Uzbudljiva Hippy Garden revija #neverstopchanging Izvor: Šime Eškinja

U duhu brand-a fokus kolekcije #NEVERSTOPCHANGING je na nježnoj, u isto vrijeme egzotičnoj strani žene koju gleda kroz krhku lupu osjećaja.

Upečatljivi su cvjetni printevi i prepoznatljive Hippy Garden forme koje uvijek šalju jedinstvenu modnu poruku. Ovog puta to je #NEVERSTOPCHANGING.

Uzbudljiva Hippy Garden revija #neverstopchanging Izvor: Šime Eškinja

Svijet viđen očima dizajnerice uvijek zaintrigira i prkosi klasici, a u njenim kreacijama nemoguće postaje moguće.

Dugo očekivana modna revija održat će se u utorak 15. listopada na tajnovitoj lokaciji unutar Klovićevih dvora, Jezuitski trg 4.u Zagrebu.

Uzbudljiva Hippy Garden revija #neverstopchanging Izvor: Šime Eškinja

Za fotografije zaslužan je Šime Eškinja, video materijal Patrick Nieuwpoort, a naslovna lica kampanje su Vesna Parčina, Lea Zeba i Antonija Gogić, junior modeli David Princip i Gabriel Poljak. Šminku potpisuje Nikolina Gega, frizuru studio Evelin dok je za styling odgovoran Hippy Garden team.

Najčitanije

NAJNOVIJE

loader