Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

SIGURNA ZARADA Sestra Amal Clooney prodaje zaštitne maske za 200 kuna

Autor N.R.
Autor N.R.

Spas od financijskog kolapsa

Izvor: Instagram

Mnoge dizajnerske kuće odlučila su svoj posao okrenuti u smjeru zaštite protiv koronavirusa. Nakon što je kuća Fendi, jedna od prvih koje su se odlučila na ovaj korak, predstavila zaštitne maske s njihovim logom, ostali dizajneri su krenuli istim smjerom. Spomenuta kuća je svoju masku prodavala za 1850 kuna, što je mnoge uistinu šokiralo. Po znatno manjoj cijeni od 200 kuna, svoje maske predstavila je i Tala Alamuddin Le Tallec, starija sestra supruge Georgea Clooneyja, Amal Clooney. 

Prije nekoliko dana, Tala je u svoju standardnu ponudu brenda 'Totally Tala' uvrstila novu kolekciju 'Le Masque'- zaštitnih maskica za lice. Po cijeni od 25 funti dostupne su razne veličine, oblici i uzorci, a najpopularnije su čini se one traper materijala i životinjskog uzorka. Kako ne bi doživjela financijski pad, ovo joj je na neki način sigurna zarada, s obzirom na to da je za razliku od drugih kuća, spustila cijenu maski. 

'U našem nepredvidivom svijetu, gdje je borba s raznim elementima svakodnevna briga, opremili smo vas Le Masqueom, posebno dizajniranom maskom za lice koja nudi udobnost sa šarmom. Dio prihoda od Le Masque bit će doniran singapurskom Crvenom križu u znak podrške onima koji su pogođeni ovim virusom', piše ispod fotografije na kojoj modeli poziraju sa spomenutim maskama. Kako Tala ističe, ovom odlukom htjela je podići svijest o spomenutoj pandemiji, koja je pogodila mnoge zemlje svijeta. 

Najčitanije

Najnovije

loader