Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fashion

Kakva gesta dizajnera vjenčanica iz snova!

Autor Marko Banjavčić
Autor Marko Banjavčić

Pronovias Grupa, svjetski lider u proizvodnji luksuzne odjeće za mladenke, poklanja vjenčanice onim mladenkama zaposlenima u bolnicima koje rade na frontovima pandemije COVID-19, odnosno koronavirusa

Izvor: Profimedia

Grupa je započela ovaj program u Kini početkom godine i već je mnogim kineskim medicinskim sestrama i liječnicima osigurala prekrasne vjenčanice. Sada svoje napore proširuju na više država širom svijeta (prvenstveno u Europi).

U skladu sa svojim misijom za odijevanje mladenki širom svijeta, tim ovog brenda će ponuditi vjenčanice svim zaručenim bolničkim zaposlenicima, od liječnika i medicinskih sestara do domara i osoblja kafeterija. Cilj inicijative tvrtke je proslaviti njihovu izvanrednu i nesebičnu posvećenost borbi protiv ove globalne pandemije.

Izvor: Profimedia

Kreativna direktorica grupe Pronovias, Alessandra Rinaudo, za ovu je važnu priliku osmislila i naziv kolekcije „The Heroes Collection“ odabirom velikog broja lijepih, jedinstvenih vjenčanica, posebno za ove mladenke. Opisala je žene kao "vojnike, neumoljive u svojoj borbi za liječenje bolesnih." Nastavila je: „Čast mi je pokazati moju podršku i podići svijest o svim tim ženama koje daju sve od sebe kako bi se riješila ova pandemija. Ljubav će sve pokoriti."

Doista za svaku pohvalu!

Najčitanije

Najnovije

loader