Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nova kolekcija Chiare Ferragni idealna za proljetno i ljetno vrijeme

Suradnja s poznatom markom koja je došla taman na vrijeme

 Izvor: Instagram

Chiara Ferragni definitivno je najuspješnija influencerica na svijetu koju na Instagramu prati više od 19 milijuna ljudi – ima vlastitu modnu liniju, a iza nje su i brojne suradnje. Jedna od posljednjih je kolekcija nastala u suradnji s robnom markom Champion.

'Suradnja je došla taman na vrijeme jer nam se bliži lijepo vrijeme, a u kolekciji koju smo zajedno stvorili mogu se pronaći udobne kratke majice, trenirke idealne za proljetno i ljetno vrijeme te tenisice', rekla je Ferragni.

https://www.instagram.com/p/B_MqTgAJXeS/

https://www.instagram.com/p/B_NFSBwgMKT/

U kolekciji prevladavaju pastelne boje te neizostavna siva i crna. Iako su cijene ovih sportskih komada nešto jeftinije od cijena njezina vlastita brenda, za donji dio trenirke morat ćete izdvojiti 1466 kune, za tenisice 1634 kune, a za tajice gotovo 800 kuna. Valja napomenuti kako je kolekcija gotovo rasprodana u samo nekoliko sati otkako je jučer predstavljena.

https://www.instagram.com/p/B_HrDExJl67/

https://www.instagram.com/p/B_NoPTQgs40/

Talijanka Chiara Ferragni do danas je stvorila poslovno carstvo vrijedno desetke milijuna eura i, među ostalim, završila na Forbesovoj listi 'Top 30 ispod 30', bila je prva blogerica ikada koja se pojavila na naslovnici Voguea, poduzetnica o čijem se poslovanju uči na Harvardu, a o njezinom putu do uspjeha snimljen je i dokumentarac 'Chiara Ferragni – Unposted'.

https://www.instagram.com/p/B_HrDExJl67/

Magazin

Royals