Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Svi pričaju o prozirnom outfitu Franke Batelić

Autor I.G.

Znamo gdje ga možete nabaviti

 Izvor: Instagram

Jedna od najpopularnijih domaćih pjevačica i supruga bivšeg nogometnog reprezentativca, 34-godišnjeg Vedrana Ćorluke, 28-godišnja Franka Batelić, nakon što je u siječnju rodila svoje prvo dijete, sinčića Viktora, spremno se vratila na pozornicu, a svojim je obožavateljima pripremila i novi sing 'Prvi osjećaj'. Upravo na snimanju spota, Franka je još jednom dokazala da osim glazbenog talenta, posjeduje i onaj modni hrabro pozirajući u prozirnom outfitu.


Naime, za spomenuti spot, pjevačica je odabrala kombinaciju širokih hlača i kratkog topa puff rukava, a najviše pažnje privukla je činjenicom da je kombinacija prozirna. Zeleno-sivi outfit Franka je upotpunila crnim hlačicama i topom koje je odjenula ispod prozirnog odabira, a cijeli je look dodatno začinili jakom šminkom i upečatljivim nakitom.

Asos kombinacija prozirnog topa i hlača; Top - 236, 54 kn, Hlače - 321, 51 kn, asos.com
Asos kombinacija prozirnog topa i hlača; Top - 236, 54 kn, Hlače - 321, 51 kn, asos.com
Izvor: ASOS


Inače, trend prozirnih odjevnih komada u posljednje je vrijeme sve popularniji te se može vidjeti na brojnim trendsetericama i modnim Influencericama, a outfit u kojem je Franka pokazala besprijekornu liniju može se pronaći na Asosu po cijeni od 560 kuna. Iako je pjevačica za spot izabrala i top i hlače, u prodaji dolaze zasebno pa je tako cijena kratkog topa 28 funti, odnosno 236 kuna, a cijena hlača 38 funti, odnosno 320 kuna.

Magazin

Royals