Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rakitićeva supruga uparila sebe i kćerkice u badićima od 4 000 kuna

Autor I.G.

Modno osviještena obitelj

 Izvor: Instagram

Atraktivna Raquel Mauri, supruga domaćeg nogometnog reprezentativca i igrača španjolske Barcelone, 32-godišnjeg Ivana Rakitića, nerijetko se putem svog Instagram profila hvali modnim kombinacijama skupocjenih brendova, a tu je ljubav prema modi, ako je suditi prema posljednjoj objavi, čini se prenijela i na njihove kćerkice, sedmogodišnju Altheu i tri godine mlađu Adaru. Naime, ponosna se 29-godišnjakinja pohvalila obiteljskom fotografijom na kojoj pozira u društvu kćerkica i suprugu, a svu pažnju ukrali su identični kupaći kostimi na Raquel i njezinim djevojčicama.


'Moj život', poručila je supruga nogometaša ispod fotografije na kojoj na bazenu pozira sa svojim voljenima. Osim što je mama uskladila frizuru s kćerkicama, isto je učinila i s njihovim odjevnim kombinacijama pa su tako sve tri pozirale u jednodijelnim kupaćim kostimima talijanske marke LaRevêche. Trenutno jedan od najtraženijih badića ovog ljeta, koji su do sada ponosno nosile i Marta Fernandes kao i Adriana Đurđević, nije promaknuo ni atraktivnoj Raquel koja je isti odlučila nabaviti i za svoje kćerkice.

Povezane vijesti

Petite Amira Salmon, 150 eura
Petite Amira Salmon, 150 eura
Izvor: LaRevêche/Screenshot


Dok se cijena spomenutog badića za odrasle kreće oko 250 eura, odnosno, 1900 kuna, identični dječji model može se kupiti po nešto manjoj cijeni od 150 eura, odnosno, oko 1130 kuna. Iako su Raquel i djevojčice za see izabrale modele u neutralnoj bež boji, u ponudi se može pronaći još nekoliko boja na kojima 3D motiv cvijeća na naramenicama još više dolazi do izražaja.

Magazin

Royals