Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedva je dočekala odbaciti dizajnerske haljine za crveni tepih

Preporodila se tijekom karantene

 Izvor: Story

Zvijezda megahita 'Titanic', 44-godišnja britanska glumica Kate Winslet priznala je da se  preporodila tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, kada se nisu održavale filmske premijere na crvenom tepihu Hollywooda, piše Metro. Naime, Kate mrzi odjevati tijesne dizajnerske haljine i cipele za premijere i festivale, koje smatra gubitkom vremena i novaca.

Povezane vijesti

 Izvor: Story

Povezane vijesti

Glumica je rekla kako ionako smatra da su filmske premijere 'golemi gubitak vremena'.

Uvijek me smetalo što se toliko novaca baca na kolosalne haljine

 Zbog toga u budućnosti ne namjerava naručivati nove dizajnerske haljine, već će nositi haljine koje nosila na prijašnjim premijerama te ih napraviti broj veće kako bi njezino 'seksi majčinsko tijelo koje juri odvesti djecu u školu' lakše u njih moglo 'uskočiti'.

'Mrzim se odjevati u te je**ne haljine i te je**ne cipele. Uvijek me smetalo što se toliko novaca baca na kolosalne haljine, i novinare koji lete oko nas, ćitava ta 'četa glamura' koja se vrti oko glumaca... zašto je išta od toga važno?', upitala se Kate.

 Izvor: Story

 'Haljine, probe haljina, sve je to toliko stresno. Znam kako to zvuči: 'Evo Kate koja priča kako joj je teško odjenuti se za dodjelu nagrada, jadna ona'. Ali to zaista jest stresno. I nema smisla da dizajenri ulože toliki trud u haljinu koju će zvijezda nositi samo jedanput. Zato sam odlučila nositi samo svoje stare haljine na budućim dodjelama nagrada i premijerama', zaključila je.
Magazin

Royals