Još
Emisije
Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZA STORY.HR

Misica Mirna: 'Jedva sam dobila vizu za SAD, a ishodom nisam razočarana'

Autor Petra Kanić
Autor Petra Kanić

Zadranka se borila za titulu Miss Universe svijeta i dala svoj maksimum. Nije se uspjela izboriti za finale, no to ju nije obeshrabrilo. Putovanje u SAD pamtit će kao lijepo iskustvo

Izvor: Instagram

Atraktivna Zadranka Mirna Naiia Marić nakon više od godine dana čekanja prošli je tjedan spakirala kofere i otišla na Floridu gdje se borila za titulu Miss Universe svijeta. Izbor se održao 16. svibnja u Seminole Hard Rock Hotel & Casinu, a pobjedu je naposljetku odnijela Meksikanka Andrea Meza. Naša Mirna zablistala je u haljini dizajnerice Matije Vujice te prošetala u kupaćem kostimu Eme Savahl, no unatoč trudu nije ušla među prvih 20, a samim time niti u veliko finale. Vratila se u Hrvatsku puna dojmova te za Story.hr ispričala po čemu će pamtiti ovo iskustvo, a dotaknula se i početaka svoje manekenske karijere i ljubavnog statusa.

Prošle ste se godine okitili titulom Miss Universe Hrvatske. Kako ste se tada osjećali? 

Kada je počela pandemija korona virusa, vratila sam se iz Milana u Zagreb i sasvim slučajno završila na izboru za Miss Universe Hrvatske. Dan kada sam pobijedila na izboru nikad neću zaboraviti. Još je bio i petak 13.! Bila sam u šoku! Najprije nisam vjerovala da sam pobijedila, sve je bilo kao neka iluzija. Kanije, kada je show završio, bilo je jako puno emocija, a kada sam se čula sa svojom obitelji bilo je i suza radosnica.

Izvor: Instagram

A ove ste godine kofere pakirali za SAD, gdje ste se borili za titulu Miss Universe svijeta. Kakva su vam bila očekivanja prije natjecanja?

Da, po prvi puta sam putovala u SAD i silno sam bila uzbuđena već samo zbog putovanja! Ja sam na izboru dala svoj maksimum i hvala svima koji su mi slali poruke podrške, jer nisam očekivala da će me toliko ljudi poduprijeti.

mirna naiia marić Izvor: Profimedia

Jeste li razočarani ishodom?

Nisam razočarana, naprotiv, jako sam sretna što sam uopće dobila priliku otići na izbor, jer je zbog pandemije koronavirusa bilo nemoguće dobiti vizu za Ameriku. Samo datum za intervju sam čekala 40 dana i na kraju sam je dobila sedam dana prije puta.

Smatrate li da je Meksikanka Andrea Meza zaslužila pobjedu ili ste imali drugu favoritkinju?

Iskreno, Meksiko nije bio moj favorit. Imam dojam da se jako puno drugih djevojaka više trudilo oko izbora. Moji favoriti za pobjedu su bile predstavnice Brazila ili Costa Rice. Prekrasne djevojke i predivne osobe. Vjerujem da ćemo se ovoga ljeta opet vidjeti u Hrvatskoj, a zimi ja posjećujem njih.

mirna naiia marić Izvor: Profimedia

Je li vas ovo natjecanje potaknulo da se prijavite na još neki izbor ljepote? Kako ćete pamtiti ovo iskustvo?

Iskreno, mogu vam reći da me potaknulo na razmišljanje da se opet prijavim na neki izbor ljepote, jer sam sada vidjela kako to sve funkcionira. No iz iskustva ostalih djevojaka s kojima sam pričala i koje su sudjelovale na drugim izborima ljepote, Miss Universe je najbolji i najglamurozniji. Možda je bolje da to bude i moj posljednji. Ovo iskustvo ću pamtiti kao nešto najbolje što mi se dogodilo u ovoj godini. Stvorila sam i jako puno novih prijateljstava.

mirna naiia marić Izvor: Instagram

Nekoliko ste godina živjeli i radili u Milanu. Kako pamtite to iskustvo? 

Da, živjela sam u Milanu i to mi je bio najljepši životni period jer sam tamo stvorila svoj život i karijeru. Kako sam već spomenula, zbog pandemije sam se vratila u Zagreb, ali kada moje dužnosti Miss Universe Hrvatske završe, vraćam se živjeti u Milano.

mirna naiia marić Izvor: Instagram

Kako ste se snalazili za vrijeme pandemije? Što vam je najviše nedostajalo? Što ste u tom periodu naučili?

Dok smo zbog pandemije bili zatvoreni u kući, dobro sam iskoristila taj višak slobodnog vremena. Pokrenula sam svoju liniju kupaćih kostima jer sam to oduvijek željela pokrenuti, ali jednostavno nisam imala vremena. Najviše mi je nedostajao posao – snimanja, Fashion Week i naravno druženje s prijateljima. U tom periodu sam naučila cijeniti neke male stvari koje prije nisam, biti više s obitelji i razmisliti o svojoj budućnosti.

Povezane vijesti

Čime se bavite u slobodno vrijeme?

U slobodno vrijeme jako puno putujem ili idem na tenis i golf.

Za kraj, mnoge vjerojatno zanima kako stojite na ljubavnom planu? Je li vaše srce zauzeto?

Pa samo ću reći da sam zaljubljena.

Najčitanije

Najnovije