Što više kupujete, čini vam se da u ormaru imate sve manje izbora što odjenuti. Poznato vam je? I nama je. Problem nagomilavanja odjeće, obuće, torbica i ostalih modnih dodataka, u današnjem konzumerističkom svijetu, teško da zaobilazi ijednu ženu koja barem donekle prati modne trendove, no ako je pitati vladarice modnih scena i poznate svjetske ličnosti, tajna se krije u – jednostavnosti.

CASUAL, A SEKSI Kad ne znate što odjenuti, birajte ova dva komada odjeće
Youtube / Screenshot 

Mala crna haljina, crni sako, fini kaput, klasične salonke, bijela košulja, klasične crne hlače, traperice i obična bijela majica. Vjerojatno svi celebrityji izdvojili bi upravo ove komade kao one 'must have' u svakom ormaru, a vjerujemo kako ih i vi posjedujete. Zato, po uzoru na 46-godišnju glumicu Angelinu Jolie i 47-godišnju modnu dizajnericu b, birajte upravo ta dva potonja komada za dane kada ne znate što odjenuti.

Profimedia Victoria Beckham i Angelina Jolie kao modne inspiracije

Uz najobičniju bijelu majicu i traperice ili neke druge jednostavne hlače, izgledat ćete svježe, a pridodate li tome cipele s potpeticom ili upečatljivu torbu i ponešto nakita, možda čak i šarenu maramu, vaša odjevna kombinacija dobit će potpuno novi 'touch'. Često je manje zapravo više, i toga se valja prisjetiti kada vam kroz glavu prođe misao 'nemam što za odjenuti'.